CARSNEWS
NEW MODELS

Μακάρι το Hyundai Kona N να μοιάζει με αυτό της KKS Studio

Κατά καιρούς πολλοί έχουν παρουσιάσει την άποψή τους για την κορυφαία εκδοχή του μικρού SUV της Hyundai, του Kona N, το οποίο θα αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας των μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας με ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα. To rendering της KKS Studio που βλέπετε είναι ίσως το πιο ρεαλιστικό από όλα. Και μάλιστα σε κάθε του λεπτομέρεια, όπως είναι για παράδειγμα το ανοιχτό μπλε του αμαξώματος που είναι και το επίσημο χρώμα του τμήματος N σε συνδυασμό με κόκκινα στοιχεία.

Το Hyundai Kona N δοκιμάζεται ήδη στο δρόμο με έντονο καμουφλάζ, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει ταυτόχρονα με την εμφάνιση της ανανεωμένης εκδοχής του Kona. Η οποία σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε θα έχει πέρα από μια μεγαλύτερη μάσκα και επανασχεδιασμένους LED προβολείς και φώτα ημέρας, καθώς και μια εμφανώς πιο μεγάλη μάσκα.

Ταυτόχρονα και σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις του μοντέλου θα υπάρχουν και κάποια άλλα αισθητικά στοιχεία, όπως μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ζάντες σε ασημένιο και μαύρο χρώμα, καθώς και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Κινητήρας και το Kona N θα είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος turbo των 2.000 cc, ο οποίος θα είναι και εδώ διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, με 250 και 275 ίππους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride είναι εδώ!

cars

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πανάκεια

cars

Η σύγχρονη Alfa Romeo Duetto Stradale είναι ένα όνειρο

cars

Το 2023 το ηλεκτροκίνητο VW Rugged

cars

Αμερικάνος καταχράστηκε κονδύλια του Κορωνοϊού για να πάρει Lamborghini

cars

Force Gurkha: Οι Ινδοί αντιγράφουν και την Mercedes G-Class

cars

Η Tesla θα φέρει την επανάσταση και στις μοτοσικλέτες

cars

Δοκιμάζουμε το διασκεδαστικό και εξαιρετικά πρακτικό Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120PS

cars

Μάχη πολυτέλειας και ταχύτητας ανάμεσα σε BMW και Bentley στο 400άρι (video)

cars