Διαγωνισμός ελαστικά

Το carandmotor.gr, με αφορμή και τη συμμετοχή του στην Έκθεση Μοτοσικλέτας, διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό και προσφέρει 5 σετ ελαστικών για τη μοτοσικλέτα σας.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας επιστρέφει φέτος δυναμικά –δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες– και από τις 29 Μαρτίου έως και τις 02 Απριλίου 2023 διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το carandmotor.gr θα συμμετέχει στην Έκθεση έχοντας το δικό του περίπτερο, ενώ παράλληλα διοργανώνει και έναν μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν 1 σετ ελαστικών για τη μοτοσικλέτα τους.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Για να λάβει κάποιος μέρος θα πρέπει να κάνει like στη σελίδα του Facebook του carandmotor.gr και να αφήσει το σχόλιο του κάτω από το post του διαγωνισμού.

-

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως και Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 (ώρα 11:00). Την ίδια ημέρα, μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν οι 5 νικητές που θα κερδίσουν τα ελαστικά.

Κάνε κλικ εδώ και κέρδισε τώρα ένα σετ ελαστικών για τη μοτοσικλέτα σου

Δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού