CARSNEWS
NEW MODELS

Μετά από τα δύο χρόνια απαγόρευσης ξεκίνησαν τα πωλητήρια των Ford GT

To Ford GT είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και high tech super cars που μπορεί να αγοράσει κανείς, ενώ η περιορισμένη παραγωγή του σε συνδυασμό με τα αυστηρά κριτήρια επιλογής που είχε εφαρμόσει η Ford το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό για τους συλλέκτες.

Αλλά και για τους όποιους καιροσκόπους που είχαν σκοπό να αγοράσουν το επιβλητικό super car και στη συνέχεια να το μεταπωλήσουν αποκομίζοντας ένα σημαντικό κέρδος. Για το σκοπό αυτή η Ford είχε συμπεριλάβει έναν όρο στο συμβόλαιο αγοράς που απαγόρευε τη μεταπώλησή του πριν τη παρέλευση δύο ετών από την αγορά.

Αυτά τα δύο χρόνια λοιπόν μόλις πέρασαν για τα GT που είχαν παραδοθεί στις αρχές του 2018 και αμέσως εμφανίστηκε το πρώτο προς πώληση. Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως έχει διανύσει, μέσα σε 24(!) μήνες, μόλις 609 μίλια, κάτι που αποδεικνύει πως ο σκοπός του ιδιοκτήτη του ήταν ευθύς εξαρχής η πώληση.

H οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει μέσω δημοπρασίας του οίκου Bonhams στις 29 Μαρτίου και στα πλαίσια του Goodwood Member’s Meeting Sale και με τιμή εκκίνησης τις 970.000 ευρώ, που είναι σχεδόν διπλάσια τη αρχικής.

Η εκδήλωση όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι η δημοπρασία θα γίνει διαδικτυακά. Κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στη Ford, όπως φυσικά και δεν της αρέσει η πώληση του super car της και μάλιστα με καπέλο ευθύς εξαρχής.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όταν η Bugatti Divo συνάντησε την Type 35 (Video)

cars

Είδαμε το νέο Toyota bZ4X στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει;

cars

Techtalk: Ο έλεγχος των ελαστικών (βίντεο)

cars

Το VW Golf RS των 450 ίππων είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

cars

H σύγχρονη BMW 2002 είναι πολύ ελκυστική

cars

Ένα Audi RS Q8 με 1.000 άλογα!

cars

Πράσινο φως για ένα SUV με τα σήματα της Smart

cars

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan “συνελήφθη” σε δημόσιο δρόμο! Τι αλλάζει…

cars

MEGA TEST: H νέα Toyota Corolla απέναντι σε πέντε μικρομεσαία hatchbacks

cars