CARSNEWS
NEW MODELS

Με έξι κινητήρες και 2.700 ίππους το νέο υπερόπλο της Mercedes-AMG

Κυρίαρχη σε στεριά και θάλασσα αναδεικνύεται η Mercedes-AMG υπογράφοντας μια εξεζητημένη κατασκευή της Cigarette Racing.

Πρόκειται για ένα ταχύπλοο το οποίο εφοδιάζεται με έξι V8 κινητήρες της Mercury κάθε ένα από τους οποίους αποδίδει με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή 450 ίππους.

Η συνδυαστική απόδοση των έξι κινητήρων φτάνει τους 2.700 ίππους γεγονός που επιτρέπει στο ταχύπλοο της Mercedes-AMG και της Cigarette Racing να ταξιδεύει στη θάλασσα ακόμα και με την ταχύτητα των 80 κόμβων (129 χλμ./ώρα).

Οι δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού και το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας συμπληρώνουν το προφίλ ενός ταχύπλοου που ταιριάζει δίχως αμφιβολίας στις τετράτροχες κατασκευές της Mercedes-AMG.

Εξ αυτού ορμώμενοι, οι Γερμανοί δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της G-Class AMG 63, οι έχει ντυθεί στα χρώματα του ταχύπλοου, κρύβοντας κάτω από το καπό της τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 577 ίππων.

Αν τώρα αναρωτιέστε για την τιμή του ταχυπλόου της Mercedes-AMG, τότε ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε ως το Miami των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το οποίο και φιλοξενεί αυτήν την περίοδο μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκαφών παγκοσμίως.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ανακοινώνει Sainz η Ferrari

cars

Η Mercedes-AMG ασπάζεται το ηλεκτρικό turbo

cars

Τέρμα γκάζι με το SSC Tuatara! (video)

cars

Αυτό είναι το ισχυρότερο MG παραγωγής ever!

cars

Αυτή η Jaguar E-Type δεν είναι μόνο άριστα αναπαλαιωμένη, είναι και «φτιαγμένη»

cars

Η σωστή φροντίδα των μπαταριών Start – Stop

cars

Επιτέλους η Aston Martin Valkyrie σε δοκιμές στον δρόμο!

cars

Πάρε θέση: To Animal Print γίνεται της μόδας

cars

Πρώτη επαφή με τη νέα BMW X2

cars