CARSNEWS
F1 & RACES

Με αναβαθμισμένο κινητήρα στην πρεμιέρα η Ferrari

Με την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2020 να έχει μετατοπιστεί σχεδόν τέσσερις μήνες πιο μετά, πολλές ομάδες θα παρουσιάσουν… αναβαθμισμένα «όπλα» σε σχέση με αυτά που είχαν έτοιμα για την Αυστραλία.

Ήδη ο Helmut Marko της Red Bull Racing προειδοποίησε πως στο Grand Prix Αυστρίας με το οποίο αρχίζει ξανά η δράση στις 5 Ιουλίου, η RB16 θα είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ότι θα ήταν τον Μάρτιο. Όμως δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που παρά την παύση εργασιών στα εργοστάσια, θα έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Σύμφωνα με το έγκυρο Motorsport.com η Scuderia Ferrari θα παρουσιάσει αναβαθμισμένη υβριδική μηχανή στη μάχη του Red Bull Ring. Κι αυτή φημολογείται πως θα της χαρίσει επιπλέον 15 άλογα.

Το κωδικό της όνομα είναι 062/2 και παρά κάποια αρχικά προβλήματα αξιοπιστίας, πλέον έχει περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ ώστε να αξιοποιηθεί. Η υβριδική μηχανή των συγκεκριμένων προδιαγραφών θα ομολογκαριστεί για το 2020 και με αυτά τα επιπλέον 15 άλογα η ιταλική ομάδα ελπίζει να καλύψει μέρος της απόστασης που φάνηκε να έχει από την κορυφή, στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Ωστόσο, με την παραπάνω αναβάθμιση να εκτιμάται πως θα χαρίσει 2-3 δέκατα στο γύρο και με τον ανταγωνισμό να προχωράει επίσης προς τα εμπρός, η Ferrari αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τη σεζόν όντως η τρίτη κατά σειρά δύναμη στο grid, μετά τις Mercedes και Red Bull Racing.

Διαβάστε ακόμα:

Σε προχωρημένες συζητήσεις για φιλοξενία GP το Πορτιμάο

Επίσημη ματαίωση και για τα GP Αζερμπαϊτζάν και Ιαπωνίας

O Kimi Raikkonen… φαντάρος (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Είναι αυτό το καλεντάρι της F1 για το 2021;

cars

Φόρμουλα 1: Με το μονοθέσιο του Σάρτζεντ ο Άλμπον στην Αυστραλία

cars

Vegan Tortilla Wrap Recipe

cars

Φόρμουλα 1: Ντεμπούτο για την γόμα C5 της Pirelli

cars

Η McLaren δε θα αντιγράψει το DAS

cars

4η σεζόν για το «Formula 1: Drive To Survive»

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1 (video)

cars

F1: Ολική μεταμόρφωση για τη Haas στο Τέξας – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Ως και το 2024 στην F1 η Pirelli

cars