CARSNEWS
AUTONEWS

Με γιγαντιαία, κυρτή OLED οθόνη 38 ιντσών η νέα Cadillac Escalade.

Η Cadillac Escalade δεν μας απασχολεί συχνά καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πέραν της ελληνικής σίγουρα, αλλά ενδεχομένως και της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Είναι ένα γιγαντιαίο όχημα που απευθύνεται σε συγκεκριμένες αγορές και πολύ εξειδικευμένα γούστα αλλά όταν μαθαίνεις ότι η νέα γενιά του θα εξοπλίζεται με μία απίστευτη, κυρτή OLED οθόνη 38 ιντσών, πιστεύω ότι αξίζει να αφιερώσεις 5 λεπτά για να δεις πώς ενσωματώνεται στο πολυτελές εσωτερικό.

Σύμφωνα με την Cadillac, η οθόνη έχει ανάλυση 8K και καλύπτει περί τα 2/3 του πλάτους του ταμπλό ενώ μένει να δούμε αν θα αποτελεί στοιχείο του standard εξοπλισμού ή αν θα προσφέρεται προαιρετικά. Σε κάθε περίπτωση, θα αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία καθώς εκτός από την απίστευτη ανάλυση, η τεχνολογία OLED έχει την δυνατότητα για πολύ έντονα χρώματα και πραγματικό μαύρο ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται μία κυρτή οθόνη σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Μέσα στην υπερβολή της, η Escalade είναι ένα αυτοκίνητο-σύμβολο για την αμερικανική αγορά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς εξελίσσεται σε μία εποχή που θεωρητικά, δεν της ταιριάζει. Όλες οι απορίες μας θα λυθούν στις 4 Φεβρουαρίου του 2020 καθώς τότε θα αποκαλυφθεί η νέα γενιά.

Related Articles

Jeep. Στο φυσικό τους περιβάλλον

cars

Το Hyundai Kona N πλησιάζει και έχει άγριες διαθέσεις.

cars

DS Aero Sport Lounge. Τολμηρό design και 680 ίπποι! Γιατί όχι;

cars

Champions League: Στους «8» η Μπαρτσελόνα με 3άρα επί της Νάπολι

cars

Hyundai Veloster N ETCR. Mπαίνει στους αγώνες ηλεκτροκίνητων

cars

Η Alpina φρεσκάρει τις B5 και D5 S.

cars

Υβριδικό το επόμενο Mitsubishi L200;

cars

Τώρα LED και στις δαγκάνες των φρένων χάρη στην Brembo.

cars

Fiat. Φροντίζει να γνωρίζετε τη κατάσταση των αυτοκινήτων σας

cars