CARSNEWS
AUTONEWS

Με τη βοήθεια της Ford, το Volkswagen Amarok αρχίζει να παίρνει μορφή!

Πριν από έναν χρόνο (σχεδόν στην ημέρα) η Volkswagen αποκάλυπτε το πρώτο σκίτσο της νέας γενιάς του Amarok. Του Amarok που δεν θα αποκτούσε 2η γενιά αν δεν υπήρχε η στρατηγική συνεργασία με την Ford που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον… δανεισμό της αρχιτεκτονικής του Ranger για να χρησιμοποιηθεί για την εξέλιξη του γερμανικού pickup. Ασχέτως αυτού όμως, το νέο Volkswagen Amarok δεν θα είναι απλά ένα Ranger με διαφορετικά σήματα και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές τόσο από το πρώτο σκίτσο που είδαμε το 2020 και απεικόνιζε την δίθυρη έκδοση, όσο και από το φετινό που μας δείχνει την double-cab.

Το πρώτο σκίτσο της γερμανικής εταιρίας είχε μεγάλη δόση υπερβολής με φαρδιά φτερά που φιλοξενούν τεράστιους τροχούς και μία σχεδόν κωμική απεικόνιση της πραγματικότητας αλλά απ’ ότι βλέπουμε, το δεύτερο που δημοσιεύεται σήμερα είναι πιο ρεαλιστικό. Οι μεγάλοι τροχοί παρέμειναν αλλά τουλάχιστον τώρα το Amarok έχει χειρολαβές και ενώ οι γραμμές είναι σε γενικές γραμμές ίδιες, οι λεπτομέρειες είναι πιο… νορμάλ και θυμίζουν περισσότερο ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για την παραγωγή και λιγότερο concept.

Να θυμίσουμε ότι η νέα γενιά του Volkswagen Amarok αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2022 με την παραγωγή του να λαμβάνει χώρα στο ανακαινισμένο εργοστάσιο της Ford στο Silverton της Ν. Αφρικής. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν δε, η Volkswagen εξελίσσει και μία “καυτή” έκδοση του νέου μοντέλου, στο ίδιο μήκος κύματος με το Ranger Raptor, η οποία θα ονομαστεί μάλλον Amarok R και αν οι φήμες ευσταθούν, θα παρουσιαστεί έναν χρόνο μετά το ντεμπούτο του βασικού.

The post Με τη βοήθεια της Ford, το Volkswagen Amarok αρχίζει να παίρνει μορφή! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Peugeot αλλάζει σήμα!

cars

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 4WD 2020. Με μικρές αλλαγές

cars

Κάτι νέο και ηλεκτρικό θα παρουσιάσει σύντομα η Mini.

cars

Αποσύρεται αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford, Moray Callum.

cars

Η νέα Bentley Flying Spur V8 εστιάζει στον οδηγό!

cars

Ίμβριος σε Δρούτσα: Ρε Εύη μου, έχεις γράψει αριστουργήματα! Τι «τα, τα, τα;»

cars

Η Yokohama απέκτησε την Trelleborg

cars

Bentley Bacalar. Στη τελική φάση των δοκιμών

cars

Volkswagen T-Roc. Διαθέσιμο από 28.310 €

cars