CARSNEWS
NEW MODELS

Με 225 ίππους το νέο plug-in υβριδικό σύνολο του DS7 Crossback

Τη δεύτερη plug-in υβριδική έκδοση της γκάμας του αποκτά το DS7Crossback, αξιοποιώντας τον ήδη γνώριμο συνδυασμό του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης του 1,6 λίτρου με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η συνδυαστική απόδοση των δύο κινητήρα φτάνει τους 225 ίππους και τα 360 Nm ροπής, ενώ με δεδομένο το γεγονός ότι ο ηλεκτροκινητήρα κινεί τους πίσω τροχούς διαμορφώνεται με αυτό τον τρόπο ένα ιδιότυπο σύστημα τετρακίνησης.

Ειδικότερα, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρες βενζίνης του 1,6 λίτρου αποδίδει 180 ίππους και 300 Nm ροπής, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας 110 ίππους. Τη διαχείριση της συνδυαστικής απόδοσης των 225 ίππων αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ η μεγέθους 13,2 Kwh προσφέρει μια «ηλεκτρική» αυτονομία της τάξης των 55 χιλιομέτρων.

Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου περιορίζεται στα 1,6 με 1,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με τη διάρκεια φόρτισης να μην υπερβαίνει την 1,5 ώρα σε οικιακό σταθμό επιτοίχιας φόρτισης απόδοσης 7.4 kW.

Φυσικά το DS7 Crossback εφοδιάζεται με όλα εκείνα τα στοιχεία εξοπλισμού που ταιριάζουν στο πολυτελές προφίλ του, διαθέτοντας έξι επιμέρους εξοπλιστικά επίπεδα.  

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμάζουμε το πολυτελές plug-in υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense 4×4 PHEV

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα ακόμα rendering για το Nissan 400Z

cars

Tα δέκα Fiat Panda που έμειναν στην ιστορία (Video)

cars

Μια ρωσική Porsche για φίλημα!

cars

Η σωστή φροντίδα των μπαταριών Start – Stop

cars

Οι ευχές του Ιταλού Πρωθυπουργού στον Alex Zanardi

cars

Τι στόχο έχει η Volkswagen για την Tesla;

cars

Δύο νέοι μεγάλοι Ποδηλατόδρομοι στην Αθήνα

cars

Τρομακτικό πέρασμα μονοθεσίου της Formula 1 από την Eau Rouge (video)

cars

Το video της αποκάλυψης για το ελληνικό Chaos των 3.000 ίππων

cars