CARSNEWS
AUTONEWS

Μην περιμένεις την καυτή Toyota Corolla GRMN σύντομα…

Ενώ περιμένουμε από την Toyota και την Gazoo Racing να παρουσιάσουν το καυτό Yaris “GR-4” Prototype σε μερικές ημέρες, η ιαπωνική εταιρία έχει κάποια δυσάρεστα νέα όσον αφορά στην ανάλογα καυτή έκδοση της νέας Corolla. Για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί και δεν πρόκειται να γίνουν, φαίνεται πως η ιδέα μίας GR Corolla έχει μπει στο συρτάρι και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα βγει.

Όπως αποκάλυψε σε τοπικό μέσο ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Toyota Αυστραλίας, Sean Hanley, “δεν υπάρχουν πλάνα σε αυτό το σημείο για την GR Corolla”. Αυτή η δήλωση έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από έναν χρόνο περίπου καθώς και, πιο σημαντικά, τα λεγόμενα του αναπληρωτή επικεφαλής σχεδιασμού στην Toyota, Toshio Kanei που είχε πει πριν από μερικούς μήνες ότι η καυτή Corolla βρισκόταν ήδη στα πρώτα στάδια εξέλιξης. Προφανώς κάτι άλλαξε από τότε στο εσωτερικό της εταιρίας για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν αποκλείεται αυτό που έχει αλλάξει να αφορά στον προγραμματισμό και τα χρονοδιαγράμματα.

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, η Toyota και η Gazoo Racing να εστιάσουν σε ένα διαφορετικό μοντέλο πριν αναλάβουν την Corolla GRMN ώστε να την ωθήσουν στην παραγωγή. Το χείριστο σενάριο πάντως είναι η πλήρης εγκατάλειψη των πλάνων για μία γρήγορη έκδοση της Corolla, συνολικά ανώτερη από την “GR Sport” που είδαμε στις αρχές του Μαρτίου αν και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Η Toyota δεν έχει την ιδιοσυγκρασία ενός 3-χρονου, να αλλάζει γνώμη για ένα μοντέλο μέσα σε μερικούς μήνες. Απλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Related Articles

Carlos Ghosn: Χολιγουντιανή απόδραση με πρασινομπερέδες και ιδιωτικά jet!

cars

Basket League: Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός με νίκη επί του ΠΑΟΚ

cars

Kia e-Niro. Σημαντική βράβευση

cars

Επιστρέφει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

cars

Η Mercedes γιορτάζει την παραγωγή 400.000 G-Class!

cars

Σταθάκης και Φίλης μεταξύ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών με τη Νέα Αριστερά

Bury

Jaguar F-Type facelift. Εκτενέστατο και ουσιώδες!

cars

Ford. Το Ford Pass βοηθά στην εύρεση του κλεμμένου αυτοκινήτου σας

cars

Ford. Με νέους προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια τη νύχτα

cars