CARSNEWS
NEW MODELS

Μια σπάνια Lancia Delta Integrale Martini αναζητά ιδιοκτήτη

Μία από τις σπανιότερες εκδόσεις στην ιστορία της Lancia Delta Integrale δημοπρατείται αυτό το διάστημα σε γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πρόκειται για ένα από τα μόλις 400 αντίτυπα της Lancia Delta Integrale Martini 5 EVO που παράχθηκαν το 1992 στο πλαίσιο των εορτασμών της κατάκτησης του 5ου τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Το αυτοκίνητο, το οποίο εφοδιάζεται με τον γνώριμο δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ταξίδεψε έως την Ιαπωνία, ωστόσο, στη συνέχεια κατέληξε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά από μια μικρή στάση στην Ισπανία.

Με μόλις 21.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της και το απαραίτητο φρεσκάρισμα στο αστραφτερό λευκό χρώμα του αμαξώματός της, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χωρίς την παραμικρή απόκλιση από τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η τιμή του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεπεράσει τις 100.000 δολάρια ενώ απομένουν ακόμα λίγες ώρες για τη λήξη της δημοπρασίας.

Σημειώστε, μάλιστα, ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην πολιτεία της Καλιφόρνια στην οποία ωστόσο δεν μπορεί να ταξινομηθεί και να κυκλοφορήσει εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν εκεί για τα γηραιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα.

Είναι πολύ πιθανόν, δηλαδή, η σπάνια Lancia Delta Integrale Martini να πραγματοποιήσει ένα ακόμα μακρινό ταξίδι, μιας και το γεγονός ότι το τιμόνι της βρίσκεται στην σωστή πλευρά (βλέπε αριστερή) δίνει το δικαίωμα και σε πολλούς Ευρωπαίους φίλους των ράλλυ και της Lancia να ονειρεύονται και να διεκδικούν την απόκτηση της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πωλείται αυτή η σπέσιαλ… Porsche!

cars

Η ανάρτηση της νέας Rolls-Royce Ghost (Video)

cars

Κρίση COVID-19: Και στο τέλος κερδίζουν μόνο οι Γερμανοί!

cars

T-Sport, T-Coupe, T-Go: Δεν έχουν τελειωμό τα νέα SUV της VW

cars

Στην πίστα με τον Nissan GT-R50 του 1 εκατομμυρίου δολαρίων (Video)

cars

Tesla: Στόχος τα 500.000 αυτοκίνητα το χρόνο στη Γερμανία

cars

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο CUPRA Formentor

cars

Ποιος θα πληρώσει τη νύφη για το VW ID.3;

cars

Πόσο καύσιμο μπορείς να κερδίσεις από τις ζάντες;

cars