CARSNEWS
NEW MODELS

Μια Ferrari F8 Tributo με την περιποίηση της Novitec

Για την διάδοχο της 488 GTB έχουμε γράψει άπειρες φορές. Όχι όμως για την περίπτωση που η Novitec αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κιτ αναβάθμισης που οπτικά περιλαμβάνει νέους τροχούς της Vossen (με 21 και 22 ίντσες μπροστά και πίσω, αντίστοιχα), χαμηλότερα ελατήρια με το αμάξωμα να έρχεται 35 mm πιο κοντά στην άσφαλτο και προαιρετικά σύστημα ανύψωσης κατά 40 mm του μπροστινού μέρους και σε ταχύτητες έως 80 km/h.

Πέρα από κάποιες άλλες αισθητικές αναβαθμίσεις η Novitec έχει εξελίξει και ένα νέο πρόγραμμα για τον twin-turbo V8 χωρητικότητας 3,9 lt που κανονικά αποδίδει 720 PS στις 8.000 rpm και 770 Nm στις 3.250 rpm. Χάρη στη νέα χαρτογράφηση και στη νέα εξαγωγή (με νέα custom εξάτμιση από χάλυβα και κάρμπον) η ισχύς έχει αυξηθεί κατά 67 άλογα και η ροπή κατά 112 Nm.

Έτσι, με 787 PS η F8 Tributo της Novitec έχει ανάλογα βελτιωμένες επιδόσεις με την διαδικασία του «0-100» να ολοκληρώνεται 0,2 sec ταχύτερα (στα 2,7 sec) και την τελική να ξεπερνά τα 340 km/h. Αρκετά όμως με τα πολλά λόγια. Απλά πατήστε το play στο παρακάτω βίντεο και απολαύστε με τέρμα ήχο μερικά περάσματα από την σούπερ Ferrari!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H VW σταματά προσωρινά τις παραδόσεις του νέου Golf

cars

26 ξεχωριστά σπορ αυτοκίνητα σε στάβλο κλέφτη!

cars

Suzuki Across: Ένα Plug-in υβριδικό RAV4 με άλλα λογότυπα!

cars

Το Ηyundai Prophecy θα είναι ηλεκτρικό και super αεροδυναμικό

cars

Η ψηφιακή επιστροφή της Alfa Romeo Brera

cars

Συνέλαβαν μηχανικούς της GΜ σε δοκιμές εξέλιξης Corvette!

cars

Τρικύλινδρο και με 261 ίππους το Toyota C-HR;

cars

Ποιος σπουδαίος 24άωρος αγώνας θα διαρκέσει… 25 ώρες;

cars

Όταν η Porsche ζήλεψε το VW Scirocco

cars