CARSNEWS
NEW MODELS

Μια Maybach πρέπει να έχει και τα ανάλογα αξεσουάρ

Πρόσφατα η Mercedes διεύρυνε τη γκάμα των υπερπολυτελών Maybach και με την GLS 600 4MATIC, που είναι φυσικά και το πιο ακριβό SUV της. Όπως συνήθως συμβαίνει στην κατηγορία την παρουσίαση ενός μοντέλου αυτού του βεληνεκούς ακολουθούν και κάποια αξεσουάρ. Που έχουν ανάλογες τιμές και φυσικά και ποιότητα.

Η Maybach λοιπόν παρουσίασε μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ, για τα οποία μάλιστα μπήκε στον κόπο να λανσάρει και επωνυμίες. Ίσως γιατί είναι πιο σικ το να λες «θέλω να αγοράσω ή έχω το Weekender I» από το «έχω μια τσαντούλα για ταξιδάκια μιας ή δύο ημερών».

Αντίστοιχα το Adviser-I είναι μια τσάντα για έγγραφα ή laptopμ η οποία μπορεί και να προσαρμοστεί στη λαβή μιας βαλίτσας καμπίνες για πιο άνετη μεταφορά. Η αντίστοιχα γυναικεία τσάντα ονομάζεται -πως αλλιώς…- Eve I και φυσικά είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα nappa.

Επίσης υπάρχει το Memory I, ένα σημειωματάριο 200 σελίδων, το Success III που είναι θήκη για iPhone και η ανδρική ζώνη με την επωνυμία The Fabulous προκειμένου να ολοκληρωθεί το look.

Φυσικά δεν λείπουν ούτε φορητά μπαρ, κουβέρτες προκειμένου να είναι κανείς ζεστός τις κρύες νύχτες του χειμώνα αλλά και ένα αναδιπλούμενο κρεβατάκι για σκύλους. Πάντα βέβαια με το σήμα της Maybach.

Related Articles

To Peugeot RCZ που θα θέλαμε

cars

Ελλάδα ακούς; Δείτε πόσο κοστίζει το λίτρο της αμόλυβδης στις ΗΠΑ

cars

Nissan Z Proto: Υπομονή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου! (Βίντεο)

cars

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές καταλυτών στο «Ελ. Βενιζέλος»

cars

Mycarnow@Kosmocar: Η νέα, καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία αγοράς αυτοκινήτου

cars

Από πλαστικά μπουκάλια οι επενδύσεις του νέου Audi A3

cars

Η Citroen DS21 και η ιεροτελεστία της αλλαγής τροχού (Video)

cars

Τέλος οι κινητήρες diesel από το Nissan Qashqai

cars

ΣτΕ: Το Δημόσιο πρέπει να επιστρέψει οριστικά σε Mercedes και BMW πρόστιμα ύψους 133,2 εκατ. ευρώ!

cars