CARSNEWS
NEW MODELS

Μια Toyota Supra πέρα από κάθε φαντασία

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε πώς θα θέλατε να μοιάζει η νέα Toyota Supra. Ανοίξτε τα και όσα ονειρευτήκατε ίσως να έχουν πραγματοποιηθεί.

To ιαπωνικό sportscar το οποίο επέστρεψε στις γραμμές παραγωγής με τη συμβολή των Γερμανών και ειδικότερα της BMW, η οποία «δώρισε» τόσο το πλαίσιο όσο και τους κινητήρες.

Κι αν η συνεργασία αυτή χαρακτηρίστηκε απ’ ορισμένους ανίερη μιας και νόθευσε το DNA ενός αυτοκινήτου που έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία ιαπωνικά sportscar, αυτό δεν εμποδίζει τους απανταχού σχεδιαστές να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για το παρουσιαστικό του αυτοκινήτου.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της DSG Performance να δημιουργήσει ένα body kit για το ιαπωνικό sportscar το οποίο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα αυξάνουν το πλάτος και το μήκος του αμαξώματος, όπως άλλωστε και την αδρεναλίνη που κυλά στο αίμα των αυθεντικών φίλων της αυτοκίνησης.

Ακόμα και η διχρωμία που διαμορφώνεται ανάμεσα στις γκρι επιφάνειες του αμαξώματος και τα σκουρόχρωμες αεροδυναμικές προεκτάσεις παίζουν τον ρόλο τους τοποθετώντας τις εντυπωσιακές σε μέγεθος και σχεδιασμό ζάντες ελαφρού κράματος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ζαλίζουν τα ποσά που κοστίζει η συντήρηση πανάκριβων supercars (Video)

cars

Οι πωλήσεις του νέου υβριδικού Honda Jazz ξεκινούν το καλοκαίρι

cars

Ακυρώνεται το εργοστάσιο της BMW στη Ρωσία

cars

Τουρμπισμένο Suzuki Jimny με 200 ίππους; Γιατί όχι (Video)

cars

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός φόρος για εταιρικούς χρήστες

cars

Στο στόχαστρο ελεγκτικών αρχών η Tesla

cars

Bill Gates: «Δεν θα υπάρξουν ηλεκτροκίνητοι τράκτορες»

cars

Η Hyundai καταρρίπτει τους μύθους της ηλεκτροκίνησης

cars

Πρώτη γεύση από νέο Hyundai i20

cars