CARSNEWS
NEW MODELS

Μπαίνει στο βιβλίο Guinness ο Bernie Ecclestone!

Ότι ο Bernie Ecclestone παραδοσιακά είχε μεγάλη αδυναμία στο «ασθενές φύλο» είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Άλλωστε ο πάλαι ποτέ «ισχυρός άνδρας» της Formula 1 παραδοσιακά είχε στο πλευρό του όμορφες γυναίκες, με τις οποίες έως σήμερα έχει αποκτήσει τρεις κόρες και πέντε εγγόνια!

Όμως σχεδόν στα 90 χρόνια του ο Bernie ετοιμάζεται για τον… γιό! Η σύζυγός του, η Βραζιλιάνα Fabiana Fosi είναι έγκυος και στις αργές του καλοκαιριού αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους και συνολικά τέταρτο του Ecclestone. Μάλιστα αυτή τη φορά δεν θα είναι κόρη, αλλά γιός!

Από τον πρώτο γάμο του με την Ivy, ο Bernie απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Deborah, η οποία έχει πέντε δισέγγονα, δύο κορίτσια και τρία αγόρια.

Εν συνεχεία γνωρίστηκε με την Slavica Radic, μοντέλο από την Ριέκα της Κροατίας, με την οποία απέκτησε δύο πανέμορφες κόρες, την 36άχρονη Tamara από την οποία έχει μία εγγονή από τον γάμο της με τον Jay Rutlan και την κατά πέντε χρόνια μικρότερη Petra, η οποία ήταν παντρεμένη μέχρι το 2017 με τον James Stunt κι έχουν τρία παιδιά!

Η… προέκταση της είδησης ότι ο Bernie θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας λίγο πριν τα 90 χρόνια του είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, καθώς θα είναι πλέον μέλος της πρώτης δεκάδας των γηραιότερων ανδρών που απέκτησαν παιδί!

Στη συγκεκριμένη λίστα την πρωτιά κατέχει ο Αμερικανός James E. Smith, ο οποίος τον Μάρτιο του 1951 σε ηλικία 101 ετών απέκτησε παιδί από την 38άχρονη σύζυγό του, Anna!

Ακολουθούν ο Ινδός Ramjit Raghav ο οποίος έγινε πατέρας το 2012 σε ηλικία 96 ετών, ένας Αμερικανός ο οποίος τη δεκαετία του 1930 απέκτησε παιδί στα 94 χρόνια του, ένας Ιταλός, ο οποίος το 2019 στα 93 χρόνια του απέκτησε παιδί από την 42άχρονη σύζυγό του, ο Αυστραλός Les Colley, ο οποίος σε ηλικία 92 ετών και 10 μηνών έγινα πατέρας τον Ιούλιο του 1992, ο Mahmoud Adam από την Παλαιστίνη, ο οποίος έγινε πατέρας στα 2 του το 2007, ενώ μεγαλύτερος από τον Ecclestone ήταν και ο Ισπανός γυναικολόγος Julio Iglesias, ο πατέρας του τροβαδούρου Julio Iglesias και παππούς του Enrique Iglesias, ο οποίος στα 90 του απέκτησε την Ruth, το τέταρτο παιδί του, μόλις επτά μήνες πριν φύγει από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2005…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι απίστευτες επιδόσεις μίας Lamborghini Huracan Performante (Video)

cars

Έχασε το… στοίχημα και θα ξυρίσει το κεφάλι του ο Lando Norris!

cars

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κάνει ανακλήσεις οχημάτων για ρύπους

cars

Γύρισε τον χρόνο μία δεκαετία πίσω η Ferrari…

cars

LSD και αυτοκίνητο, μία καλή εξάρτηση

cars

Αύξηση κατά 80% στις πωλήσεις των plug-in υβριδικών της Volvo

cars

H Mahindra ακύρωσε σχέδιο ανάπτυξης της SsangYong

cars

Πυροβολώντας ένα σχεδόν αλεξίσφαιρο Tesla (Video)

cars

Ford: Ανάρπαστη η First Edition έκδοση του Mach-E

cars