CARSNEWS
AUTONEWS

Μπορείς να φανταστείς έτσι το νέο Ford Mondeo;

Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες και απάντησε. Μπορείς να φανταστείς κάπως έτσι το νέο Ford Mondeo; Η ερώτηση δεν είναι καθόλου υποθετική καθώς εδώ και καιρό ακούμε πως το μοντέλο που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια ως sedan, μπορεί να μεταμορφωθεί για τη νέα γενιά του και να πάρει ένα πιο… crossover σχήμα για να παραμείνει σχετικό και ελκυστικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Από τη μία, είναι ολίγον εκνευριστικό το γεγονός ότι όλα τα μοντέλα πρέπει να διαθέτουν crossover στοιχεία. Το Mondeo το γνωρίσαμε ως sedan στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και κάποιοι υποστηρίζουν πως έχει ακόμα μέλλον ως τέτοιο. Η κατηγορία δεν έχει πεθάνει και υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν “κλασικά” sedans εκτιμώντας τα οφέλη που προσφέρει αυτό το στιλ αμαξώματος. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα SUV ή τέλος πάντων, να διαθέτουν στοιχεία SUV. Από την άλλη, ο αντίλογος σε αυτή τη συλλογιστική είναι ότι κάπως έτσι λειτουργεί η εξέλιξη. Επειδή κάτι ήταν για 30 χρόνια, δεν σημαίνει ότι θα μείνει ίδιο για πάντα. Στη νέα του μορφή, το Mondeo θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV και ενός κλασικού station wagon απευθυνόμενο τόσο στο παραδοσιακό κοινό του Mondeo όσο και σε αυτούς που επιζητούν ένα MPV όπως τα B-Max και C-Max.

Σχεδιαστικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά καθώς οι ψηφιακές απεικονίσεις βασίζονται στην διαρροή που έγινε στις αρχές του έτους, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το νέο Mondeo στο σύνολο του πριν το κρίνουμε. Πάντως θα είναι ριζικά διαφορετικό από το απερχόμενο μοντέλο και το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό. Το θέμα είναι αν το αναγεννημένο Mondeo θα έχει την απήχηση που ελπίζει η Ford. Αυτό όμως θα φανεί στην πορεία, εκ του αποτελέσματος.

The post Μπορείς να φανταστείς έτσι το νέο Ford Mondeo; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι κατάλληλοι τρόποι να αντιδράσεις στο gaslighting

cars

Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Δεν είχε ρυθμό η Ελληνίδα τενίστρια και έμεινε εκτός τελικού στο Charleston Open

Bury

Harley-Davidson. Έτοιμο το  Harley On Tour 2020

cars

Ford Mustang Mach-E. Εξελιγμένη και στη ταχυφόρτιση

cars

Lady Jacket: Το πιο κομψό πανωφόρι της άνοιξης αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας

Bury

Toyota Hilux Black Bison. Με άγριες διαθέσεις

cars

Νέο Nissan Qashqai. Ξεκίνησε η παραγωγή του στο Σάντερλαντ και προσφέρει μια εμπειρία δεξιοτήτων σε κάθε μαθητή

cars

Έρχονται τα Robotaxi: Τα πρώτα μοντέλα δοκιμάζονται στις ΗΠΑ

cars

Nissan Leaf e+ concept. Ένα πειραματικό hot-hatch με 4WD και 308 ίππους!

cars