CARSNEWS
NEW MODELS

Μπορεί ένα smart να τραβήξει τρία φορτηγάκια; (Video)

Έχουν γραφτεί πολλά και ειπωθεί ακόμα περισσότερα ακόμα περισσότερο για το smart και τις δυνατότητες του. Το μικρό το δέμας τετράτροχο με την υπογραφή της Daimler κατάφερε να αποκτήσει από την πρώτη στιγμή φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς, οι οποίοι έβλεπαν με καχυποψία τις απρόσμενα μικρές διαστάσεις τους και τους χωροταξικούς ή μη περιορισμούς που προέκυπταν από αυτές.

Ήρθε όμως η στιγμή το smart να διαψεύσει τους επικριτές τους και να πάρει την εκδίκησή του αποδεικνύοντας στην πράξη ότι διαθέτει περισσότερες ικανότητες από εκείνες που υποδεικνύει το μέγεθός του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Αμερικανός βάλθηκε να αποδείξει ότι η δεύτερη γενιά του αυτοκινήτου είναι ικανή να τα βάλλει με τρία αμερικανικά pick up, οι διαστάσεις των οποίο παραπέμπουν σε… ημιφορτηγά.

Έτσι, λοιπόν, έδεσε έναν ιμάντα στο πίσω τμήμα του smart και ξεκίνησε τη δοκιμασία, το αποτέλεσμα της οποίας θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε στον δρόμο το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό μοντέλο στην ιστορία της Daimler.

Σημαντική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκδοση του smart ήταν η ηλεκτρική, η οποία μετά τις όχι και τόσο σημαντικές αναβαθμίσεις αύξησε την απόδοσή της στους 89 ίππους και τα 156 Nm ροπής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η οικογένεια Peugeot σκοπεύει σε αύξηση των μετοχών της

cars

Πως θα σωθούν οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες της Porsche;

cars

Αποκάλυψη για την ανανεωμένη Porsche Panamera

cars

Ηλεκτροκίνητο ασθενοφόρο από την Nissan

cars

Εφιαλτικά σενάρια για τις πωλήσεις αυτοκινήτων το 2020 παγκοσμίως

cars

Το «αντίο» του Lewis Hamilton στον Sir Stirling Moss

cars

Ανατρέπει τα δεδομένα: Η «ιδέα» του Ecclestone που θα μπορούσε να «σώσει» τη φετινή σεζόν στη Formula 1

cars

Αυτό είναι το ισχυρότερο MG παραγωγής ever!

cars

GP Βελγίου 2020: Τα αναμενόμενα…

cars