CARSNEWS
NEW MODELS

Νέες Porsche Cayenne GTS & Coupe GTS και με την βούλα!

Και τώρα η Porsche ανακοινώνει επίσημα τις Cayenne GTS με τον V8 των 4,0 lt να επιστρέφει κάτω από το καπό των δύο εκδόσεων και να αντικαθιστά τον twin-turbo V6 των 3,6 lt. Για πρώτη φορά μπαίνει στην Coupe με την προσφερόμενη ισχύ να είναι στους 460 PS και την ροπή στα 620 Nm που περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Η νέα GTS αποδίδει 20 PS παραπάνω και 20 Nm από την προηγούμενη (τουλάχιστον για την κανονική Cayenne αφού η κουπέ είναι η πρώτης της γενιά) με την διαδικασία του 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 4,5 sec (με το πακέτο Sport Chrono). Και τα δύο Cayenne έχουν τελική στα 270 km/h.

Πέρα από το νέο μοτέρ οι GTS έχουν διάφορες βελτιώσεις στο σασί και στην σπορ ρύθμιση της ανάρτησης που είναι χαμηλωμένη κατά 20 mm. Μεγαλύτερα είναι και τα φρένα με δίσκους 390 mm μπροστά και 358 mm πίσω, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και τα κεραμικά. Στάνταρ είναι τα συστήματα Porsche Active Suspension Management και Porsche Torque Vectoring Plus όταν το Porsche Dynamic Chassis Control, η αερανάρτηση και η ενεργητική τετραδιεύθυνση είναι προαιρετικά.

Εξωτερικά οι GTS ξεχωρίζουν από τους νέους προφυλακτήρες, τα σκούρα φωτιστικά σώματα, τα νέα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα, δύο κεντρικές απολήξεις, τους τροχούς 21’’, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις αλκαντάρα, κόκκινες ραφές σε διάφορα σημεία, σπορ καθίσματα και διάφορα σχετικά λογότυπα. Οι τιμές στην Γερμανία ξεκινούν από τις 114.087€ για την Cayenne GTS και από τις 118.490€ για την Cayenne GTS Coupe.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Ελλλάδα το ανανεωμένο Mazda CX-5. Από 27.395 ευρώ

cars

Οριστικό: Τελειώνει η Alfa Romeo Giulietta, την θέση της παίρνει η Tonale

cars

Ο άγνωστος «πόλεμος» Rosberg-Hamilton (video)

cars

To Ford Bronco παρουσιάστηκε επίσημα. Θα έρθει στην Ευρώπη;

cars

Πόσo θα πωληθεί η Cadillac του Αλ Καπόνε;

cars

Στα 9.000 ευρώ η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου στη Γερμανία

cars

Aν δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο αγοράστε άρωμα… “Νέου Αυτοκινήτου” (Video)

cars

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν το νέο Citroen C4

cars

H DS Automobiles είναι η premium εταιρία με το χαμηλότερο CO2

cars