CARSNEWS
NEW MODELS

Νέος ισχυρότερος κινητήρας για τα Skoda Kamiq και Scala


H SKODA ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ KAMIQ ΚΑΙ SCALA ΜΕ ΤΟΝ 1.5 TSI ΤΩΝ 150 PS, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 17/12/2019

Ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI μέγιστης ισχύος 150 PS θα υπάρχει εφεξής κάτω από το καπό των Kamiq και Scala στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπως ανακοινώθηκε από τη Skoda. Η συγκεκριμένη έκδοση των δύο καινούργιων μοντέλων της θα είναι εξοπλισμένη με υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού. Στην περίπτωση του Kamiq o υποψήφιος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και την ανάρτηση  «Sport Chassis Control» στην οποία ρυθμίζεται η σκληρότητα των αμορτισέρ, ενώ είναι κατά 10 mm πιο χαμηλή συγκριτικά με την απλή έκδοση.

Θυμίζουμε ότι ο 1.5 TSI διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης των δύο εκ των τεσσάρων κυλίνδρων («ACT»), όταν το επιτρέπει το ανάγλυφο του εδάφους και ο οδηγός δεν εφαρμόζει έντονο φορτίο. Επίσης, διαθέτει φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων.

Η συγκεκριμένη έκδοση τόσο του Kamiq όσο και του Scala θα διατίθεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων («DSG»). Όπως ανακοινώθηκε από τη Skoda, αργότερα το Kamiq θα εφοδιάζεται και με τον 1.0 G-TEC, δηλαδή τον TSI που λειτουργεί και με φυσικό αέριο και αποδίδει μέγιστη ισχύ 90 PS.

Related Articles

Πόσο πωλείται μία Pagani Huayra Roadster με μόλις 320 χιλιόμετρα στο κοντέρ ;

cars

GP Μ. Βρετανίας 2020: Νίκη-θρίλερ για Hamilton

cars

Οι μεγαλύτερες μπαταρίες στον πλανήτη για το μεγαλύτερο φορτηγό του κόσμου

cars

Εσύ, με ποιο μονοθέσιο F1 της Mercedes ταυτίζεσαι;

cars

Δοκιμάζουμε την Mercedes-AMG GT63 S των 630 ίππων (Video)

cars

Online πωλήσεις για τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Peugeot

cars

Η McLaren 620R είναι ένα αγωνιστικό… δρόμου!

cars

Θετική απάντηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο αίτημα Σπανάκη για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις οχημάτων και μοτοσυκλετών

cars

Δοκιμάζουμε το πολυδιάστατο ΚΙΑ XCeed των 140 ίππων (video)

cars