CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Fiat Panda. Aνανεώθηκε και διατίθεται και στη χώρα μας

Διατηρώντας σταθερά την κορυφή μαζί με το Fiat 500 στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτων πόλης, το Fiat Panda, αποτελεί ένα από τα πλέον θρυλικά ονόματα στην ιστορία του αυτοκινήτου, με μια επιτυχημένη πορεία άνω των 40 ετών. Σήμερα το δημοφιλές μοντέλο γυρίζει σελίδα και εξελίσσεται, προσφέροντας περισσότερη τεχνολογία, προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας, αλλά και μια σειρά εκδόσεων που ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις των αγοραστών. Η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση συνδυάζεται με μια συνολικά αναβαθμισμένη καμπίνα επιβατών που είναι διαθέσιμη και με νέο σύστημα πολυμέσων. Η νέα αυτή προσθήκη περιλαμβάνει μια κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής 7’’, η οποία διαθέτει και μια έξυπνη θέση για τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε ο οδηγός και ο συνοδηγός να μπορούν να χειρίζονται με ευκολία και ασφάλεια τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δυνατότητα mirroring.

Για όσους αναζητούν την πρακτικότητα και το ελάχιστο κόστος στις καθημερινές τους μετακινήσεις, η έκδοση City Life αποτελεί την πλέον προσιτή λύση, προσφέροντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού για άνετες και ασφαλείς αστικές μετακινήσεις. Διατηρώντας το value-for-money χαρακτήρα που παραδοσιακά χαρακτηρίζει το Panda, προσθέτει επιπλέον επιλογές άνεσης, διαθέτοντας την ίδια στιγμή και μια πιο σύγχρονη αισθητική. Η έκδοση είναι διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων.

Αντίστοιχα, με έμφαση σε όσους αγαπούν ένα πιο δυναμικό τρόπο ζωής, η έκδοση Sport συνδυάζει τη χρηστικότητα με την σπορ εμφάνιση που τονίζουν οι ειδικής σχεδίασης τροχοί αλουμινίου των 16΄΄και το σκούρο εσωτερικό με τις κόκκινες λεπτομέρειες. Το νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη των 7’’ συμπληρώνει την εικόνα ανεβάζοντας σε ένα νέο επίπεδο τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Η έκδοση Sport είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο 1.0 70hp.

Τέλος για τους φίλους της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross και Cross επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά τη δυνατότητα του Panda να αποτελεί ιδανικό όχημα και για τις μικρές οι μεγάλες αποδράσεις. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η σχεδίαση με τα off-road χαρακτηριστικά δίνουν το στίγμα του μοντέλου που πρώτο έφερε την τεχνολογία 4×4 στα αυτοκίνητα πόλης και έθεσε σειρά ρεκόρ σε όλο τον κόσμο. Οι εκδόσεις City Cross και Cross είναι διαθέσιμες τόσο σε δικίνητες εκδόσεις (με υβριδικό κινητήρα), όσο και τετρακίνητες (με κινητήρα Twinair 85hp). Ανεξάρτητα από την επιλογή κίνησης, οι δύο εκδόσεις χαρακτηρίζονται από την αυξημένη χρηστικότητα που προσφέρει η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Παρά τις σημαντικές αναβαθμίσεις, το νέο Panda διατηρεί τον τίτλο του πλέον προσιτού υβριδικού μοντέλου της Ελληνικάς αγοράς. Οι τιμές του νέου Panda ξεκινούν από τις 10.990 ευρώ για την υβριδική έκδοση 1.0 City Life, ενώ –όπως και το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat- καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 Έκδοση Προτεινόμενη Τιμή (€) Έκπτωση (€) Τελική Προτεινόμενη Τιμή()
City Life 1.0 Hybrid 12.500 1.510 10.990
Sport 1.0 Hybrid 13.250 1.050 12.200
City Cross 1.0 Hybrid 14.200 2.000 12.200
City Cross 0.9 TwinAir 4×4 17.000 2.010 14.990
Cross 1.0 Hybrid 15.450 2.350 13.100
Cross 0.9 TwinAir 4×4 18.250 1.750 16.500

The post Νέο Fiat Panda. Aνανεώθηκε και διατίθεται και στη χώρα μας first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Ford Bronco κάνει ντεμπούτο ως αγωνιστικό πρωτότυπο.

cars

Γνωριμία με το XEV YoYo το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

cars

Nissan. Πολυβραβευμένη

cars

Επενδυτές ασκούν κριτική στον Πρόεδρο της Toyota.

cars

Η Alfa Romeo αποχαιρετά την Giulietta.

cars

Porsche Cayenne. Με τη νέα έκδοση, ήρθε νέο ρεκόρ!

cars

Νέο Audi SQ5 TDI. Δυναμικό από κάθε άποψη

cars

Audi: Ζάντες μεγαλύτερες των 23 ιντσών δεν έχουν νόημα.

cars

BMW i4 με έως 600 km αυτονομίας

cars