CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Ford Bronco: Πλησιάζει…

Η Ford έχει ανακοινώσει ότι το ολοκαίνουριο και πολυαναμενόμενο Bronco θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 13 Ιουλίου και αρχίζει να ανεβάζει στροφές στην καμπάνια που θα οδηγήσει σε εκείνη την ημέρα δημοσιεύοντας μία σειρά αποκαλυπτικών φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες δημιουργούν την απαραίτητη σύνδεση με το παρελθόν και μας δείχνουν ένα εντυπωσιακό εμπρός μέρος με στρογγυλά φωτιστικά σώματα, μεγάλους καθρέφτες, μαύρα πλαστικά διακοσμητικά/προστατευτικά, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών φτερών και μέρος των off-road ελαστικών. Στο δεύτερο σετ φωτογραφιών δε, φαίνεται η φωτεινή “υπογραφή” του επερχόμενου μοντέλου με τα LED φανάρια στις άκρες και το λογότυπο “Bronco” να παίρνει την θέση του σήματος της Ford στο κέντρο της γρίλιας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν απομείνει πολλά μυστικά όσον αφορά στην εμφάνιση του νέου Ford Bronco καθώς έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες… διαρροές που χάλασαν την έκπληξη της αμερικανικής εταιρίας. Τώρα, μένει να επιβεβαιωθούν τα μηχανικά του και πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για μία βασική έκδοση με τον τετρακύλινδρο EcoBoost των 2,3 λίτρων και 274 ίππους με 420 Nm ροπής και μία με τον EcoBoost V6 των 2,7 λίτρων και 330 ίππους με 540 Nm ροπής. Ασχέτως κινητήρα, το νέο Bronco υπόσχεται σκληροπυρηνικές επιδόσεις εκτός δρόμου και πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης. Μένει να δούμε το τελικό προϊόν, γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στην αγορά μας – τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Citroen e-Jumper. Αμιγώς ηλεκτρικό

cars

Η Morgan φέρνει ένα νέο μοντέλο στην Γενεύη!

cars

Έρωτας Φυγάς – Spoiler: Η Μαργέτα είναι ανένδοτη, θέλει να πάει στο Κιάρι

cars

Η AMG πουλά τεχνολογία και παίρνει μεγαλύτερο μερίδιο στην Aston Martin.

cars

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό premium MPV Volvo EM90 έχει αυτονομία έως και 738 χιλιομέτρων

cars

Το νέο Subaru BRZ μας δείχνει το πρόσωπο του.

cars

Το instacar δημιουργεί τη νέα υπηρεσία instaride, προωθώντας τη μικροκινητικότητα και την πράσινη μετακίνηση στην Ελλάδα

cars

Νέο Fiat Professional Panda Van. To δεξί χέρι του επαγγελματία

cars

Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG. Mε επίκεντρο την οικονομία

cars