CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Hyundai i10. Εξελιγμένο

Το ολοκαίνουριο Hyundai i10 διαθέτει πρωτοποριακή κλάση τεχνολογιών συνδεσιμότητας στην κατηγορία του.  Η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών του νέου Hyundai i10, που είναι η μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία του, προβάλλει εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας. Η κάμερα διαθέτει δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, όπου ο οδηγός τις βλέπει στην οθόνη του οχήματος να κινούνται όπως εκείνος κινεί το τιμόνι, για να προβλέπει σωστά τον ελιγμό παρκαρίσματος.

Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android. Δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να διαχειρίζεται τις επαφές του, να πλοηγείται με τους κορυφαίους παγκοσμίως χάρτες Google στην οθόνη 8 ιντσών, στην ελληνική γλώσσα και με πραγματική πληροφόρηση κίνησης στο δρόμο καθώς και ενημέρωση για κάμερες ταχύτητας σε όποιες χώρες επιτρέπεται από το νόμο.

Παράλληλα, η USB θύρα ταχείας φόρτισης smartphone, προσφέρει την άνεση όχι μόνο της αδιάκοπης λειτουργίας του κινητού μας, αλλά και την ξεγνοιασιά ότι στο τέλος ενός ταξιδιού, το κινητό θα είναι πλήρως φορτισμένο για την επόμενή μας δραστηριότητα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Seat. Ενδιαφέρεται στη πράξη για το περιβάλλον

cars

KTM X-Bow GTX. Παιχνίδι και όπλο ανάλογα με την διάθεση…

cars

Έκπληξη! Έτοιμη και η αγωνιστική Chevrolet Corvette C8.R!

cars

Volvo. Βάζει κόφτη στα 180 χλμ./ώρα στα μοντέλα της  

cars

Jeep Eco Bonus. Με σημαντικό όφελος 

cars

Άγρια επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ εξώ από το νοσοκομείο της Κορίνθου

cars

Κεχαγιά για Τέμπη: Δεσμεύεται η ΝΔ για Προανακριτική δυο συνεδριάσεων ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 86;

cars

Audi. Πολύ δυνατή η πορεία της το 2019

cars

Η διάδοχος της Lamborghini Aventador έρχεται το 2020

cars