CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Hyundai Santa Fe: Κάτι περισσότερο από ένα facelift!

Έχουμε συνηθίσει ένα τυπικό facelift να περιλαμβάνει μερικά “τραβηγματάκια” στην εμφάνιση, λίγα επιπλέον χρώματα και σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος, μία αναβάθμιση του εξοπλισμού, βασικού ή προαιρετικού και πιθανώς, την προσθήκη ενός ή περισσοτέρων κινητήρων στην διαθέσιμη γκάμα. Η Hyundai όμως ετοιμάζει περισσότερες και σαφώς πιο δραστικές αλλαγές για το ανανεωμένο Santa Fe. Αλλαγές που θυμίζουν περισσότερο ένα ολοκαίνουριο μοντέλο παρά το… τυπικό facelift που θα περίμενε κάποιος.

Καταρχάς, για να ξεμπερδεύουμε με τα πιο απλά, η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα αποκαλύπτει όντως ένα νέο πρόσωπο, με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που δημιουργούν μία χαρακτηριστική “υπογραφή” και μία νέα γρίλια με γεωμετρικό μοτίβο που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος της μάσκας. Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση, κάνει το Santa Fe να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.

Πιο εντυπωσιακά είναι όμως αυτά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, καθώς η Hyundai επέλεξε να αλλάξει την αρχιτεκτονική που χρησιμοποιεί το Santa Fe πριν αλλάξει γενιά το μοντέλο. Το Santa Fe θα γίνει το πρώτο Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο SUV της Hyundai παγκοσμίως που θα βασίζεται στην πλατφόρμα 3ης γενιάς που είδαμε για πρώτη φορά στο Sonata! Η μετάβαση σε μία νεότερη, πιο τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική θα έχει προφανή οφέλη στις επιδόσεις, την οδική συμπεριφορά και την ασφάλεια ενώ θα επιτρέψει στην εταιρία να λανσάρει μία νέα γκάμα εξηλεκτρισμένων κινητήρων που θα περιλαμβάνει υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις! Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλύπτονται σε εμάς τις ερχόμενες εβδομάδες καθώς σύμφωνα με την Hyundai, το νέο Santa Fe θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2020!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποκαλύπτονται σιγά-σιγά οι λεπτομέρειες για το νέο Mazda3 Turbo.

cars

Ford. Εγγύηση και στο μεταχειρισμένο

cars

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-2: Η «βασίλισσα» νίκησε στο Ελ Κλάσικο και είναι αγκαλιά με τον τίτλο

cars

Έγραψε ιστορία το Περιστέρι: Προκρίθηκε για πρώτη φορά στο Final 4 του BCL

Bury

«Καζάνι» που βράζει η Μέση Ανατολή – Οι βλέψεις ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας

cars

«Να παλέψω για μια Ελλάδα, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης, ρε γ…», είπε ο Νίκος Παππάς στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

cars

Το Rimac Nevera θέτει τα standards με 1900+ ίππους!

cars

Citroen C4 C-Cross 1.5 BlueHDi 130 PS EAT8. Με κροσσόβερ χαρακτήρα

cars

To Ισραήλ τα βάζει με την έκθεση του ΟΗΕ – «Η Χαμάς έχει διεισδύσει τόσο βαθιά στην UNRWA»

Bury