CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Mini με μεγάλες αλλαγές.

Το Mini κατάφερε να περάσει κάτι περισσότερο από 7 χρόνια στην αγορά χωρίς κάποια δραστική ανανέωση αλλά έφτασε η ώρα για την αγγλική εταιρία να φρεσκάρει λίγο την 3η γενιά με μία σειρά αναβαθμίσεων που περιλαμβάνει επιπλέον επιλογές εξατομίκευσης και για τις 4 εκδοχές του βασικού μοντέλου. Η 3-θυρη, η 5-θυρη, η Convertible και η Electric έκδοση αποκτούν νέο εμπρός μέρος με μεγαλύτερη γρίλια η οποία περιβάλλεται από ένα εξαγωνικό, μαύρο πλαίσιο. Τα φώτα ομίχλης στο κάτω μέρος της μάσκας έχουν αντικατασταθεί από αεραγωγούς ενώ η εσωτερική διάμετρος των φαναριών έχει μαύρο χρώμα και το κεντρικό μέρος της μάσκας είναι βαμμένο στο χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος.

Ανασχεδιασμένα είναι και τα φτερά, χαρίζοντας ένα πιο “καθαρό” look, τα πλαϊνά φλας είναι πλέον LED και το πίσω μέρος έχει τροποποιηθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές και την… αγνότητα του σχεδίου στο σύνολο του. Ανάλογες είναι και οι επεμβάσεις στην καμπίνα, όπου τα χειριστήρια για τον έλεγχο του ήχου κάτω από την οθόνη των 8,8 ιντσών απέκτησαν πιο ευανάγνωστο design και οι χρωμιωμένοι αεραγωγοί απέκτησαν μαύρα περιγράμματα. Η μέχρι πρότινος “Piano Black” επιλογή αποτελεί μέρος του standard εξοπλισμού, όπως και το δερμάτινο τιμόνι και η οθόνη 5 ιντσών στον πίνακα οργάνων.

Μηχανικά, το νέο Mini δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα αλλά οι μηχανικοί προχώρησαν σε μία αλλαγών στο πλαίσιο για να βελτιώσουν περαιτέρω την αίσθηση που δίνει το αυτοκίνητο στον οδηγό.  Τέλος, όπως προαναφέραμε, η Mini εμπλούτισε τις επιλογές που προσφέρει στον τομέα της εξατομίκευσης με περισσότερα χρώματα, 5 διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος και ένα ιδιαίτερο φινίρισμα για την οροφή. Αυτή πάντως προβλέπεται πως θα είναι η τελευταία ανανέωση του Mini πριν παρουσιαστεί η 4η γενιά του μοντέλου κάποια στιγμή το 2022 ή το ’23 – μία γενιά που όπως γνωρίζουμε, αναμένεται να επαναφέρει το Mini στις ρίζες του.

The post Νέο Mini με μεγάλες αλλαγές. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Speedtail με 402 km/h είναι η ταχύτερη McLaren στην ιστορία!

cars

Στις 23 Φεβρουαρίου το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5.

cars

Bentley Continental GT by Mulliner. Πόσες ραφές είναι αρκετές;

cars

Toyota: Έτσι θα είναι το εσωτερικό των αυτόνομων οχημάτων

cars

Το νέο Volkswagen Golf περνά στο τελευταίο στάδιο δοκιμών.

cars

Volvο. Παρουσιάζει  το τεχνολογικό σχέδιο δράσης της για το μέλλον

cars

Η νέα BMW M4 δοκιμάζεται στο όριο στην Πράσινη Κόλαση.

cars

«Όσκαρ» ατυχίας για τον Τιμπό Κουρτουά: Επέστρεψε από ρήξη χιαστού και υπέστη ρήξη μηνίσκου

cars

Καθηλωτικές φωτογραφίες από την ελληνική λίμνη που μοιάζει εξωπραγματική

cars