CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Mini Countryman. Ανανεωμένο

Το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο μέλος της οικογένειας MINI ανεβάζει τον πήχη στους τομείς της διασκεδαστικής οδήγησης και της εξατομικευμένης φινέτσας με το αμίμητο στυλ της πολυτελούς Βρετανικής μάρκας. Αισθητική ανανέωση, ελκυστικός νέος εξοπλισμός και καινοτόμες τεχνολογίες αναβάθμισης λειτουργιών και συνδεσιμότητας προάγουν το κύρος του νέου MINI Countryman στην πολυτελή compact κατηγορία. Το προηγμένο πνεύμα του νέου MINI Countryman αντανακλάται σε μία plugin υβριδική έκδοση του μοντέλου καθώς και στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες MINI Connected. Το MINI Countryman υπήρξε πρωτοπόρος  για μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το plug-in υβριδικό μοντέλο MINI Cooper SE Countryman ALL4 συνδυάζει επαναστατική απόδοση και σύστημα τετρακίνησης για υβριδικό όχημα και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής διασκεδαστικής οδήγησης.

Εκτός από το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το νέο MINI Countryman διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις κινητήρες diesel τελευταίας Τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo. Μέσα από την εξέλιξή τους, οι κινητήρες καλύπτουν ένα φάσμα ισχύος από 102 hp έως 190 hp  ενώ ήδη συμμορφώνονται με το πρότυπο Euro 6d, που θα ισχύσει το 2021. Τέσσερις από αυτούς συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης ALL4, κατόπιν παραγγελίας. Χάρη στις μοναδικές αναλογίες του, το νέο MINI Countryman είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως το μεγαλύτερο μοντέλο της μάρκας. Η χαρακτηριστική δομή αμαξώματος MINI που αποτελείται από τρία τμήματα αποκτά ξεχωριστή ταυτότητα με την αποκλειστική γραμμή οροφής. Η όρθια φιγούρα του αυτοκινήτου και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος υποδηλώνουν ευρυχωρία, αντοχή και συναρπαστική οδική συμπεριφορά – στο δρόμο και εκτός δρόμου.

Η εξωτερική εμφάνιση του MINI ALL4 και οι ράγες οροφής – που διατίθενται προαιρετικά – τονίζουν ακόμα περισσότερο την ευελιξία του νέου MINI Countryman. Από την άλλη, τα αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα εξωτερικά χαρακτηριστικά του προαιρετικού πακέτου John Cooper Works προσδίδουν έξτρα σπορ πινελιές. Οι ακριβείς σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο εμπρός τμήμα αναδεικνύουν το δυναμικό και χαρισματικό χαρακτήρα του νέου MINI Countryman.

Το νέο MINI Countryman συνδυάζει ευελιξία στο δρόμο με ένα ευέλικτο εσωτερικό. Στο πίσω τμήμα διατίθενται τρία καθίσματα κανονικών διαστάσεων. Εναλλακτικά, η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αύξηση της μεταφορικής ικανότητας. Με την αναδίπλωση του πίσω διαιρούμενου καθίσματος σε διάταξη 40 : 20 : 40, ο χώρος αποσκευών μπορεί να αυξηθεί από 450 σε 1.390 λίτρα. Η επιλεκτική εξατομίκευση του εσωτερικού ανάλογα με το προσωπικό στυλ έχει γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη νέων επιλογών. Οι δερμάτινες εκδόσεις Chester Indigo Blue και Chester Malt Brown προστέθηκαν στη σειρά επενδύσεων εσωτερικού. Η Colour Line για το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων και την επένδυση των θυρών, μέχρι πρότινος μεμονωμένη επιλογή, αποτελεί τώρα αναπόσπαστο στοιχείο του πακέτου δερμάτινων επενδύσεων που σχεδιάστηκε ώστε να είναι ασορτί με το σχετικό χρωματικό συνδυασμό. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 27720 Ευρώ.

The post Νέο Mini Countryman. Ανανεωμένο first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW. Σε πλήρη εξέλιξη ο εξηλεκτρισμός της

cars

Mini Pacesetter. Απόδειξη ο εξηλεκτρισμός ταιριάζει στο JCW.

cars

Champions League: Στους «8» η Μπαρτσελόνα με 3άρα επί της Νάπολι

cars

Τα Audi RS6 Avant και RS7 γίνονται… “Performance”

cars

Lexus: Κατοχύρωσε νέο όνομα. Έρχεται πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο;

cars

Ford Lease. Με πολλά πλεονεκτήματα

cars

Η BMW θα γίνει η πρώτη που θα υιοθετήσει το σύστημα Apple CarKey.

cars

Το Ford Bronco φτάνει στην Ευρώπη

cars

Η Fiat αλλάζει ριζικά την στρατηγική της στην μικρή κατηγορία!

cars