CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Mitsubishi Eclipse Cross. Με λίγες αλλά στοχευμένες αλλαγές.

Πιστή στο ραντεβού που έκανε πριν από έναν μήνα, η Mitsubishi παρουσιάζει το ανανεωμένο Eclipse Cross. Ένα μοντέλο που κυκλοφορεί μόλις 3 χρόνια και θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν χρειαζόταν οπωσδήποτε facelift καθώς το design του είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, αλλά η Mitsubishi έκρινε διαφορετικά. Αυτό είναι λοιπόν το νέο Eclipse Cross που μπορεί να μην είναι θεαματικά διαφορετικό από το μοντέλο που αντικαθιστά, αλλά διαθέτει αρκετές αλλαγές ώστε να αποτελέσει μία ελκυστική εναλλακτική σε μία ανταγωνιστική κατηγορία.

Στο εμπρός μέρος, είναι εύκολο να δει κανείς την τελευταία εκδοχή της “Dynamic Shield” της Mitsubishi, την μαύρη γρίλια και τα νέα προστατευτικά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και τα φρεσκαρισμένα φωτιστικά σώματα που συμπληρώνουν το δυναμικό look. Η υπόθεση είναι αρκετά διαφορετική πίσω, όπου απ’ ότι φαίνεται εστίασαν τις προσπάθειες τους οι σχεδιαστές της ιαπωνικής μάρκας. Το design τόσο του πίσω παραθύρου όσο και της πόρτας του πορτ-μπαγκάζ είναι νέο και αναβαθμίζουν τόσο την εμφάνιση του Eclipse Cross όσο και την ορατότητα. Ανανεωμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα που προσδίδουν έναν πιο αθλητικό χαρακτήρα προσθέτοντας πλάτος (οπτικά) στο crossover της Mitsubishi.

Όσον αφορά στην καμπίνα, υπάρχουν κάποια νέα πράγματα κυρίως στον τομέα των χρωμάτων και των διακοσμητικών αλλά όχι κάτι που θα προκαλέσει εντύπωση. Πιο σημαντική ενδεχομένως είναι η αλλαγή της θέσης της οθόνης 8 ιντσών πιο κοντά στον οδηγό, που βελτιώνει σημαντικά την εργονομία όπως και η προσθήκη φυσικών περιστροφικών χειριστηρίων για την ρύθμιση της έντασης του ήχου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατάργηση του touchpad και την “απελευθέρωση” χώρου για την αποθήκευση μικροαντικειμένων στην κεντρική κονσόλα. Μηχανικά, όπως και το απερχόμενο μοντέλο, το Eclipse Cross εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με ένα κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) και το σύστημα τετρακίνησης της Mitsubishi. Σε μερικές αγορές θα γίνει διαθέσιμη και η plug-in υβριδική εκδοχή του Eclipse Cross όπου ένας βενζινοκινητήρας 2,4 λίτρων συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι τροφοδοτούνται από μία μεγάλη μπαταρία.

The post Νέο Mitsubishi Eclipse Cross. Με λίγες αλλά στοχευμένες αλλαγές. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Audi. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να αυξήσει ασφάλεια

cars

14χρονος κυκλοφορούσε στην Καλλιθέα με μαχαίρι μήκους 22,5 εκατοστών

cars

Εθελοντισμός στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023

cars

BMW X6 30d xDrive. Ανανεωτική

cars

DS, Lancia και Alfa Romeo ετοιμάζουν από κοινού νέα μοντέλα;

cars

Από θαύμα σώθηκαν εργάτες στη φωτιά στο παλιό Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης

Bury

Αναμενόμενη η επίδοση του Mitsubishi L200 στον τάρανδο

cars

Mercedes-Benz E-Class facelift. Σοφιστικέ, πολυτελής και σύγχρονη!

cars

Για την Renault, το 4 έρχεται μετά το 5…

cars