CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Nissan Qashqai. Γεύση από το εσωτερικό του

Η Nissan ακολουθεί τη τάση της εποχής που θέλει τα καινούρια μοντέλα να παρουσιάζονται σιγά σιγά και σε δόσεις, προκειμένου το ενδιαφέρον για αυτά να αυξάνεται. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής λοιπόν μας έδωσε σήμερα μία γεύση από το πώς θα είναι το εσωτερικό του best seller της κατηγορίας, του Qashqai.  Αφού λοιπόν σας δώσαμε πρίν από μερικές ημέρες αρκετές πληροφορίες για τη νέα γενιά του Nissan Qashqai, τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στο εσωτερικό του.

Ξεκινώντας από την οθόνη που θα δεσπόζει στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας και η οποία θα έχει υψηλότερη ανάλυση και διαγώνιο εννέα ιντσών και θα  είναι συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay. Τα πολλαπλά προφίλ χρήστη με ρυθμίσεις μνήμης θα επιτρέπουν την προσαρμογή της πλοήγησης, της μουσικής και των προτιμήσεων συστήματος σε κάθε πρόγραμμα οδήγησης. Η αναπαραγωγή ήχου εξασφαλίζεται χάρη στο ηχοσύστημα Bose Premium, το οποίο διαθέτει 10 ηχεία. Ακόμη θα υπάρχει η  δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου με ισχύ 15W – μεταξύ των πιο ισχυρών στην κατηγορία – φιλοξενώντας ακόμη και τις μεγαλύτερες σε διαστάσεις συσκευές.

Επίσης, νέος θα είναι και ο ambient φωτισμός της καμπίνας, ενώ ξεχωριστή έμφαση έχει δοθεί και στην αίσθηση που αφήνουν στο χέρι οι επιμέρους διακόπτες. Την ίδια ώρα, νέος θα είναι και ο σχεδιασμός της καμπίνας, ενώ χαρακτηριστική είναι και η μορφή του «κοντού» επιλογέα στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο. Σύμφωνα με την Nissan, το νέο Qashqai θα εξοπλίζεται με καθίσματα επενδεδυμένα με δέρμα Nappa, το οποίο απαιτεί 25 μέρες προκειμένου να παραχθεί αλλά και 60 λεπτά ώστε να διαμορφωθεί καταλλήλως στους 3D εκτυπωτές του ιαπωνικού εργοστασίου. Επιπλέον, τα εν λόγω καθίσματα θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν… υπηρεσίες μασάζ, ενώ οι ρυθμίσεις τους θα μπορούν να ελέγχονται μέσω του συστήματος NissanConnect.

The post Νέο Nissan Qashqai. Γεύση από το εσωτερικό του first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Audi A3 Sportback 35 TFSI MHEV . Κάνοντας το επόμενο βήμα

cars

Ειδικές εκδόσεις Toyota GR Yaris

cars

Η Land Rover δοκιμάζει ένα υδρογονοκίνητο Defender.

cars

Τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα – Δύο δράστες της επίθεσης σκοτώθηκαν σύμφωνα με το ρωσικό BBC

cars

Nissan. Σημαντική επένδυση

cars

Mini John Cooper Works GP. Το ταχύτερο Mini παραγωγής στην ιστορία!

cars

Βίντεο από συλληφθέντα για το μακελειό στη Μόσχα – Ισχυρίζεται ότι του έδωσαν μισό εκατ. ρούβλια για να σκοτώσει

cars

Συρεγγέλα: Κανένα μοντάζ και καμία αλλοίωση στο υλικό για τα Τέμπη

cars

Kia: Ούτε το Seltos για την Ευρώπη. Αλλά το Imagine περνά στην παραγωγή!

cars