CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Opel Mokka. Mε ενδιαφέροντα μηχανικά σύνολα

Σε συνέχεια του νέου, πλήρως ηλεκτρικούOpel Mokka-e, ο Γερμανός κατασκευαστής ανακοινώνει τώρα το νέο Mokka με προηγμένους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Πολύ αποδοτικό και πιο συμπαγές από ποτέ, το νέο Mokka είναι ο τέλειος συνδυασμός απόλαυσης και καινοτομίας – ιδανικό για τη ζούγκλα της πόλης αλλά και για τον αυτοκινητόδρομο.

Με το μοντέλο GS Line, η Opel προσφέρει για πρώτη φορά μία πιο σπορ έκδοση του Mokka. Η νέα έκδοση – με ιδιαίτερο στάνταρ εξοπλισμό όπως, η κόκκινη «υπογραφή» στα φώτα ημέρας, το Opel Vizor σε πολύ γυαλιστερό μαύρο, μαύρα διακοσμητικά εξωτερικά στοιχεία και σήματα (έναντι των χρωμιωμένων), ειδικό ύφασμα στα εμπρός καθίσματα, κόκκινη επένδυση στον πίνακα οργάνων, ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα, δίχρωμη οροφή και μαύρη επένδυση οροφής – καθιστά το Mokka πραγματικά ακαταμάχητο στο δρόμο.

Οι κινητήρες βενζίνης και diesel αποδίδουν ισχύ που κυμαίνεται μεταξύ 100hp και 130hp. Η γκάμα ξεκινά με τον μικρότερο 1.2 Turbo 100hp που συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και συνεχίζεται με τον 1.2 Turbo με τους 130 ίππους, είτε με  εξατάχυτο μηχανικό, ή με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Οι δύο βενζινοκινητήρες πλαισιώνονται από έναν κινητήρα diesel 1.5L με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, που αποδίδει 110hp  και μέγιστη ροπή 250Nm.

The post Νέο Opel Mokka. Mε ενδιαφέροντα μηχανικά σύνολα first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Pagani Huayra Tricolore. Ιταλικά… ακροβατική!

cars

Η Porsche ξεκινά το 2022 την παραγωγή συνθετικών καυσίμων.

cars

Ξεκίνησε η διάθεση του DS3 στην Ελλάδα

cars

Νέο SYM VF125 EURO 5. Δυνατή πρόταση

cars

Peugeot. Ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις

cars

Φάμελλος: «Ο πρωθυπουργός οφείλει να έλθει στην Βουλή και να απολογηθεί»

cars

Μεγάλη συμμετοχή και σπουδαίο θέαμα στην Ανάβαση Ψάθας

cars

Ποιο είναι το όριο της Ford Mustang Mach-E; 7 κινητήρες και 1.400 άλογα!

cars

Από την Ολλανδία μία σύγχρονη ωδή στην Ferrari Daytona Shooting Brake.

cars