CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Renault Captur. Πεντάστερο και με τη βούλα

Ως πρωτοπόρος στην κατηγορία των compact SUV (B-SUV), το Renault Captur, από την ημέρα που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013, έχει πουλήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο αυτοκίνητα σε 90 χώρες. Έτσι, έγινε πολύ γρήγορα το best-seller της κατηγορίας, τόσο στη Γαλλία, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.  Το νέο Captur επανέρχεται εντελώς καινούριο, ενισχύοντας ταυτόχρονα το κορυφαίο DNA του, στο οποίο οφείλει την επιτυχία του. Το νέο μοντέλο βασίζεται στη νέα, αρθρωτή πλατφόρμα CMF-B του Groupe Renault, που του επιτρέπει να είναι εξηλεκτρισμένο, πάντα δικτυωμένο και εξοπλισμένο με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Έτσι ανταποκρίνεται στους τρεις πυλώνες της κινητικότητας του αύριο, όπως αυτοί παρουσιάζονται στο στρατηγικό πλάνο «Drive the Future» (2017-2022) του Groupe Renault.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας, εξοπλίζεται με την πιο ολοκληρωμένη παλέτα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, Renault EASY DRIVE, με τις περισσότερες τεχνολογίες ασφαλείας να αποτελούν μέρους του βασικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεών του. Η πληρότητα και η αποτελεσματική λειτουργία των σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας, που πλαισιώνουν την ενισχυμένη δομή και την κατασκευή του συνόλου που είναι προσεγμένη στη λεπτομέρεια, του εξασφάλισαν την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού αξιολόγησης νέων ευρωπαϊκών μοντέλων, Euro NCAP.

Στα πιο πρόσφατα και πιο σκληρά τεστ αξιολόγησης ασφαλείας νέων μοντέλων, από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP, το νέο Captur κατάφερε να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση 5 αστέρων. Έτσι απέδειξε περίτρανα την κορυφαία ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει σε ενήλικες επιβάτες, παιδιά αλλά και στους πεζούς, καθώς και την πλήρη και αποτελεσματική γκάμα τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης που διαθέτει ως βασικό εξοπλισμό σε όλες του τις εκδόσεις.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Ολυμπία Οδός παράγει «Νερό από τον αέρα» σε ακόμα 10 χώρους στάθμευσης

cars

Μήπως είμαστε κοντά σε μία επανάσταση εναντίον των SUVs;

cars

Audi. Με τεχνολογία eAWS  στα SUV της 

cars

Skoda Kamiq 1.0 TSi 116 PS. Η ολοκλήρωση της τριλογίας

cars

AC Cobra GT: Η αναβίωση του θρυλικού roadster

cars

Νέο Hyundai i10. Ένα μεγάλο μικρό

cars

Παράνοια! Το νέο GMC Hummer ζυγίζει πάνω από 4 τόνους!

cars

«Εμείς καλέσαμε την αστυνομία», λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος για τα παιδιά – θύματα της θετής τους μητέρας στη Ζάκυνθο

Bury

Opel Astra & Astra Sports Tourer Electric – Η ηλεκτρική εναλλακτική

cars