CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Skoda Fabia. Υπόσχεται τεχνολογία, design και χώρους!

Η επιτυχία του Volkswagen Group στην κατηγορία των superminis είναι αδιαμφισβήτητη με τα VW Polo και Seat Ibiza να έχουν ανεβάσει τον πήχη και να έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού. Πάνω σε αυτή την επιτυχημένη συνταγή έρχεται να πατήσει η Skoda για το νέο Fabia που υπόσχεται να μείνει πιστό στις παραδοσιακές αρχές της φίρμας (πρακτικότητα, ευρυχωρία και value-for-money) αλλά και να αυξήσει το επίπεδο προσθέτοντας όλα αυτά που θεωρούνται απαραίτητα για ένα μοντέλο εν έτη 2021.

Έτσι, το νέο Fabia θα βασίζεται στην MQB A0 πλατφόρμα του Group που χρησιμοποιείται ήδη από τα προαναφερθέντα μοντέλα και λογικά, θα υιοθετήσει στοιχεία από την τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα της Skoda. Η μετάβαση σε μία εντελώς νέα αρχιτεκτονική σημαίνει ότι το supermini της τσεχικής εταιρίας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την τελευταία γενιά βενζινοκινητήρων του VW Group αν και κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς επιλογές εξηλεκτρισμού τους ενώ παράλληλα, σημαίνει ότι το νέο Fabia θα μεγαλώσει… γενικώς, αναβαθμίζοντας τους προσφερόμενους χώρους αλλά και την χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Skoda, θα είναι κατά 50 λίτρα μεγαλύτερη από τα 330 της τρέχουσας γενιάς. Η σκοτεινή φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Skoda δεν αποκαλύπτει τίποτα ουσιαστικό πέρα από την σιλουέτα του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο όπως γνωρίζουμε ήδη, θα είναι διαθέσιμο και στην Combi, station wagon έκδοση.

The post Νέο Skoda Fabia. Υπόσχεται τεχνολογία, design και χώρους! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Euro NCAP αλλάζει δραστικά το πρωτόκολλο αξιολόγησης του!

cars

Mercedes – Μας δείχνει πως να διατηρούμε το αυτοκίνητο σε σωστή κατάσταση

cars

Ράλι Φθιώτιδας: Διπλός αγώνας σε άσφαλτο και χώμα με ρεκόρ συμμετοχών

cars

 Peugeot. Aγωνιστικές περγαμηνές πολλών ετών

cars

Χάμιλτον στα 39α γενέθλιά του: Πρέπει να μάθεις ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ

cars

«Παγίδα θανάτου» τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στον καύσωνα – Πάνω από 170 βαθμοί στο αμάξωμα, έως και 50 βαθμοί στο εσωτερικό

cars

Φήμες: Toyota GR Corolla με 300 ίππους το 2022.

cars

Η αμιγώς ηλεκτρική Porsche Macan ετοιμάζεται με πάνω από τριάμισι εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμαστικών διαδρομών

cars

Ford Explorer plug-in hybrid. Ισοπεδωτικό

cars