CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Volkswagen Caddy. Έρχεται με νέο, πιο σπορ look!

Τα επαγγελματικά οχήματα σχεδιάζονται εξαρχής με γνώμονα την πρακτικότητα και κάποια προαπαιτούμενα για την κατηγορία οπότε συνήθως είναι κάπως… βαρετά. Η Volkswagen όμως ετοιμάζει το νέο Caddy και έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα που δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει ένα επαγγελματικό van με εντυπωσιακό σχεδιασμό. Όπως βλέπεις, οι designers της γερμανικής εταιρίας προσπάθησαν να εμφυσήσουν στο Caddy έναν δυναμισμό και μία επιθετικότητα που δεν βλέπουμε συχνά – σίγουρα δεν έχουμε δει σε κάποιο Caddy προηγούμενης γενιάς.

Ξεχωρίζουν ο εμπρός προφυλακτήρας με το διάτρητο τμήμα και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα λεπτά φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστικά LED “υπογραφή” που φαίνεται πως εκτείνεται μέχρι και το σήμα στο κέντρο της μάσκας. Πιο πίσω, το Caddy διαθέτει φαρδιά φτερά που γεμίζουν με τις τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος και εντυπωσιακούς καθρέπτες που μοιάζουν να λειτουργούν και ως αεροδυναμικά βοηθήματα ενώ το πίσω μέρος υιοθετεί ένα πιο καθαρό σχέδιο με την μεγάλη γυάλινη επιφάνεια να πλαισιώνεται, κυριολεκτικά, από τα LED φωτιστικά σώματα.

Δυστυχώς όμως, είμαι αναγκασμένος να σε απογοητεύσω. Το Caddy που βλέπουμε αποτελεί μία πρόγευση για το “πώς θα μπορούσε να είναι το ολοκαίνουριο Caddy από το 2020” και κατά πάσα πιθανότητα, είναι concept. Η έκδοση παραγωγής μάλλον θα είναι πολύ πιο συντηρητική, αν και δεν αποκλείεται κάποια στοιχεία, όπως τα φωτιστικά σώματα για παράδειγμα, να περάσουν από το πρωτότυπο σε αυτήν. Προς το παρόν πάντως, η Volkswagen κρατά καλά κρυμμένα τα χαρτιά της όσον αφορά στα μηχανικά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Dacia: Τι μπορεί να κάνει μία “value-for-money” εταιρία στην εποχή του εξηλεκτρισμού;

cars

Ιδού το νέο Honda Jazz πριν την επίσημη παρουσίαση του.

cars

Audi. Με μεγαλύτερη αυτονομία τα plug-in υβριδικά Q5, A6 και A7

cars

Η Peugeot λανσάρει πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασικών μοντέλων της.

cars

Το νέο Volkswagen Golf περνά στο τελευταίο στάδιο δοκιμών.

cars

Το πρόγραμμα της Volvo περιλαμβάνει το XC100 και το C40.

cars

Μήπως η Toyota εξετάζει μία ακόμα πιο ακραία έκδοση του Yaris;

cars

Η Τροχαία σας «έκοψε» κλήση – Ποιες είναι οι παγίδες, πώς ακυρώνεται το πρόστιμο

cars

Ford Maverick. Μικρότερο από το Ranger αλλά πολύ ικανό!

cars