CARSNEWS
NEW MODELS

Ξανά «στον αέρα» το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1!

Φαίνεται ότι η Liberty Media υπολόγιζε δίχως τον… ξενοδόχο σε ό,τι αφορούσε τα σχέδιά της για έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 από την Αυστρία το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Ποιος είναι ο… ξενοδόχος; Ο Boris Johnson!

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας ανακοίνωσε ότι είναι πολύ πιθανό εντός του Μαϊου ή το αργότερο τον Ιούνιο να επιβληθεί καραντίνα 14 ημερών σε όποιον εισέρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, προερχόμενος από άλλη χώρα. Μέχρι τώρα δεν ισχύει κάποιος αντίστοιχος περιορισμός, όμως λόγω των δραματικών διαστάσεων που έχει λάβει η πανδημία του COVID-19 στον «νησί», τα αυστηρότερα μέτρα έρχονται, όπως προειδοποίησε ο Johnson.

Τούτη την παράμετρο δεν την είχαν υπολογίσει στη Liberty Media και τώρα… τρέχουν, καθώς η επικείμενη καραντίνα αλλάζει άρδην τα σχέδια περί έναρξης του Πρωταθλήματος του 2020. Κι αυτό διότι οι επτά από τις δέκα ομάδες εδρεύουν στην Αγγλία.

Εκπρόσωπος της Liberty Media αποσαφήνισε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση, προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Διότι, όπως γίνεται αντιληπτό, εάν έπειτα από κάθε ταξίδι εκτός Αγγλίας θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα, τότε οι εργαζόμενοι σε αυτές τις επτά ομάδες δεν θα προλαβαίνουν να πάνε στον επόμενο αγώνα!

Μια πιθανή εξαίρεση ενδεχομένως να δώσει την πολυπόθητη λύση, αν και θεωρείται πως δύσκολα θα αλλάξει η γενική οδηγία της βρετανικής κυβέρνησης. Επομένως με τις νεότερες εξελίξεις φαίνεται πως το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βρίσκεται και πάλι «στον αέρα».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το κύκνειο άσμα του Subaru ΒRZ

cars

Ο πραγματικός λόγος που τα ηλεκτρικά είναι πιο ακριβά από τα θερμικά αυτοκίνητα

cars

Αλλαγές στον ΚΟΚ: Τι προβλέπεται για τα ηλεκτρικά πατίνια

cars

H BMW παρουσίασε το νέο της λογότυπο

cars

Δοκιμάζουμε το Mazda MX-5 RF στο Virginia International Raceway (Video)

cars

Το Rimac C_Two θα βελτιώνει τον οδηγό του μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

cars

Η BYD αρχίζει τις πωλήσεις στην Ευρώπη

cars

Επιστρέφει ως sedan η Citroen CX;

cars

Το νέο Genesis G80 θα σε κάνει να λατρέψεις τα sedan της Hyundai

cars