CARSNEWS
AUTONEWS

Ξεκίνησε η παραγωγή και της 2 Series Gran Coupe.

Η BMW 2 Series Gran Coupe παρουσιάστηκε πριν από έναν μήνα περίπου ως το αντίπαλον δέος της Mercedes-Benz CLA και τώρα, περνά στην παραγωγή ώστε να ξεκινήσει και επίσημα η εμπορική της πορεία. Ένα μοντέλο που ενσωματώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μίας BMW σε ένα κάπως αμφιλεγόμενο “πακέτο” κάνει τα πρώτα βήματα στο εργοστάσιο της γερμανικής φίρμας στο Leipzig – το 9ο μοντέλο που συναρμολογείται εκεί, με αυτή την προσθήκη να έρχεται λίγους μήνες μετά την ολοκαίνουρια 1 Series.

Η ενσωμάτωση ενός δεύτερου, εντελώς νέου μοντέλου ενώ η παραγωγή συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς και την ίδια ώρα επεκτείνεται η μέγιστη χωρητικότητα, λίγο μετά την έναρξη της παραγωγής της νέας BMW 1 Series είναι μία πρόκληση. Είμαι πολύ περήφανος για τους εργαζομένους στο εργοστάσιο που ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση με πάθος και τελειότητα.

Δήλωσε ο διευθυντής του εργοστασίου, Hans-Peter Kemser. Να θυμίσουμε ότι κατά το λανσάρισμα της στην αγορά, η 2 Series Gran Coupe θα είναι διαθέσιμη με 3 διαφορετικούς κινητήρες: Έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 140 ίππων για την 218i, έναν τετρακύλινδρο πετρελαίου με 190 ίππους για την 220d και έναν τετρακύλινδρο βενζίνης με απόδοση 306 ίππων για την κορυφαία, M235i xDrive.

Related Articles

Απίθανοι τύποι αλλά και όσοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους

cars

Ford Transit. Mε νέο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων

cars

Mini: Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης δεν είναι απαραίτητος για ένα JCW.

cars

Έρχεται το Hyundai Elantra N Line.

cars

Mini: Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης δεν είναι απαραίτητος για ένα JCW.

cars

Kymco 2021. Mε ανανεωμένες και αναβαθμισμένες προτάσεις

cars

Κορονοιός και αυτοκίνητο

cars

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενημερώνει για τον σωστό τρόπο οδήγησης σε συνθήκες κακοκαιρίας

cars

Οδηγούμε το Mazda CX-30 e-Skyactiv-X 186hp, το μεσαίο SUV που είναι από τα ομορφότερα οχήματα της κατηγορίας του

cars