CARSNEWS
NEW MODELS

Οδηγός ασθενοφόρου στο Μιλάνο ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Pirelli!

Γι’ αυτούς που τον γνωρίζουν, σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Mario Isola καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης περιπέτειας που βιώνει η χώρα του με την πανδημία του COVID-19 βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Με το που επέστρεψε από τη Μελβούρνη, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Pirelli ρίχτηκε στη μάχη της αντιμετώπισης του κορωνοϊου, κάνοντας αυτό που πράττει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια: οδηγώντας ένα ασθενοφόρο στο Μιλάνο.

Ο Mario είναι εθελοντής στο σύστημα υγείας της Ιταλίας και πολλά βράδια, μετά από τη δουλειά του στα κεντρικά της Pirelli στο Μιλάνο, παραλάμβανε το ασθενοφόρο κι οδηγούσε στους δρόμους της μεγαλούπολης, βοηθώντας ώστε να αντιμετωπίζονται έκτακτες καταστάσεις.

«Κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο, θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Όμως το κάνεις για έναν συγκεκριμένο σκοπό» παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο «ισχυρός άνδρας» της αποκλειστικής προμηθεύτριας ελαστικών της Formula 1, τονίζοντας πως «μπορεί να τύχει να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιον πολύ επιθετικό ασθενή, ή να εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα στον δρόμο».

Ο Mario Isola, πάντως, παραδέχεται πως το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας ειδικά αυτή την περίοδο του κορωνοϊου είναι «ότι δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας στο ασθενοφόρο συγγενείς του ασθενούς. Συνήθως τον ασθενή συνοδεύει κάποιο μέλος οικογένειάς του, για λόγους ψυχολογικής υποστήριξης, όμως λόγω των συνθηκών, αυτή την περίοδο δεν μπορεί να ακολουθηθεί αυτή η πρακτική. Ειδικά όταν βλέπουμε πως κάποιος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι συγγενείς γνωρίζουν εκείνη τη στιγμή πως ίσως είναι η τελευταία φορά που βλέπουν τον άνθρωπό τους. Όμως δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, διότι θα τεθεί σε κίνδυνο η υγεία περισσοτέρων ανθρώπων».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Βόλτα με τη Mercedes-AMG One σε πρώτο πρόσωπο! (video)

cars

Το VW Golf RS των 450 ίππων είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

cars

ΣΕΑΑ: Τι ισχύει για την επίσκεψη σε συνεργεία – εκθέσεις αυτοκινήτων

cars

Τα πρώτα σκίτσα του DeLorean sedan

cars

Η Nissan πρωτοτυπεί και στο UEFA Champions League

cars

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Χρήσιμες συμβουλές για τη στάθμευση και τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας

cars

Η Alpine μπαίνει στη Formula 1

cars

Αναβάθμιση «Cheetah» για τα μοντέλα της Tesla

cars

Το Mazda RX-10 είναι το υβριδικό hypercar των ονείρων μας

cars