CARSNEWS
NEW MODELS

Οι βασικές Ferrari δεν πρόκειται να γίνουν υβριδικές

Η ανακοίνωση από πλευράς Ferrari για 15 νέα μοντέλα μέχρι το 2022 οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα πως περισσότερα από τα μισά από αυτά θα είναι υβριδικά. Και όντως έτσι θα είναι, μόνο που από αυτήν την εξέλιξη με βάση δηλώσεις στελεχών της πιο διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, αποκλείονται τα εισαγωγικά μοντέλα της μάρκας. Η Portofino και το αδελφό της μοντέλο η Roma.

Σύμφωνα λοιπόν με τους μηχανικούς της Ferrari, η προσθήκη ηλεκτροκινητήρων και μπαταρίας δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση και τα βασικά μοντέλα της μάρκας που έχουν τον κινητήρα μπροστά και την κίνηση πίσω δεν αποτελούν την εξαίρεση..

Παράλληλα κατά την εξέλιξη της Portofino που ήταν και αυτή που έχει προηγηθεί χρονικά η υβριδική διάταξη πρόωσης δεν απασχόλησε ποτέ. Ούτε καν σαν σκέψη, οπότε οι παραδοσιακοί οπαδοί της Ferrari και των κινητήρων βενζίνης μπορούν να είναι ήσυχοι πως οι Portofino και Roma θα κινούνται αποκλειστικά από τον V8 των 3.900 cc. Τουλάχιστον στην τρέχουσα γενιά τους, ενώ για την επόμενη βλέπουμε…

Ο V8 έχει τη μέγιστη απόδοσή του των 620 PS στη Roma, ενώ σύντομα αναμένεται με την ευκαιρία της ανανέωσής της, να αναβαθμιστεί και η Portofino σε αυτό το επίπεδο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche μάς μαθαίνει να τραβάμε σωστές φωτογραφίες με το κινητό μας

cars

Εσύ, με ποιο μονοθέσιο F1 της Mercedes ταυτίζεσαι;

cars

H Merkel αρνείται μεγαλύτερη βοήθεια στις αυτοκινητοβιομηχανίες

cars

Όταν η Lamborghini Urus συνάντησε το Dodge Challenger (video)

cars

Θα υπάρξει τελικά το Αudi A9 e-tron;

cars

Η DS Automobiles θα αυξήσει τη γκάμα της στα έξι μοντέλα

cars

Fiat Fiorinο με 15.550 ευρώ

cars

Audi S8 vs BMW M760i: Γιγαντομαχία για την καλύτερη business-class (video)

cars

Έρευνα: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στα αυτοκίνητα με τον μικρότερο κυβισμό στην Ευρώπη

cars