CARSNEWS
AUTONEWS

Οι δοκιμές συνεχίζονται για το Audi RS3.

Μέχρι στιγμής, το S3 των 310 ίππων αναπαριστά την κορυφαία έκδοση του νέου A3 αλλά αυτό δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα καθώς η Audi δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο RS3 το οποίο υπόσχεται… περισσότερα σε όλους τους τομείς. Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Audi Sport, Frank Michl, “το RS3 είναι ένα από τα πιο αισθαντικά μοντέλα της Audi Sport και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο DNA της” οπότε για τη νέα γενιά του, η οποία θα βρει απέναντι της την τελευταία “σοδιά” καυτών hatchbacks, δεν προβλέπονται εκπτώσεις ούτε στα μηχανικά, ούτε στην εμφάνιση.

Ξεκινώντας από την τελευταία και παρά το γεγονός ότι τα πρωτότυπα που δοκιμάζονται δημοσίως κυκλοφορούν με βαρύ καμουφλάζ, περιμένουμε μία ακόμα αγριότερη εκδοχή του S3 με νέους προφυλακτήρες, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και έναν διαχύτη ανάμεσα στις δύο φαρδιές, οβάλ απολήξεις της εξάτμισης πίσω, φαρδύτερα μαρσπιέ, πιθανότατα μία μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και φυσικά, μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος. Μέσα σε αυτές, θα “κρύβεται” το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης που κρίνεται ως αναγκαίο καθώς ο εμβληματικός 5-κύλινδρος της Audi, αναμένεται να δυναμώσει στο νέο RS3, έως το σημείο που θα προσφέρει περί τα 420 άλογα και 500 Nm ροπής. Κι αυτά, πριν αρχίσουμε να μιλάμε για την φημολογούμενη, ακόμη πιο σκληροπυρηνική “Performance” έκδοση. Η ισχύς εννοείται πως θα περνά στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη του συστήματος τετρακίνησης quattro της γερμανικής μάρκας ενώ η Audi αναμένεται να εφοδιάσει το κορυφαίο A3 με ότι καλύτερο διαθέτει, μεταξύ των οποίων η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ένα σύστημα torque vectoring καθώς και το adaptive σύστημα διεύθυνσης.

Θα περάσουν μήνες όμως μέχρι να δούμε το νέο Audi RS3 να αποκαλύπτεται καθώς οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας λένε ότι το ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο του 2021, ώστε το νέο μοντέλο να λανσαριστεί στην αγορά εντός του ίδιου χρόνου.

The post Οι δοκιμές συνεχίζονται για το Audi RS3. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το “συμβατικό” Fiat 500 θα υπάρχει όσο υπάρχει ζήτηση!

cars

Giulia εναντίων… Giulia

cars

Nissan. Η ηλεκτροκίνηση αντιμετωπίζει την ατμοσφαιρική ρύπανση

cars

Σε 67χρονο ασθενή το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

cars

“Beyond the Visible” – Το ντοκιμαντέρ που μεταφέρει το κοινό στον αθέατο κόσμο της Formula 1

cars

Το Ιράν «ζει» 45 χρόνια μέσα στις κυρώσεις

Bury

Η Άκτωρ παρέδωσε τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Καλλονή

cars

Στις 2 Δεκεμβρίου η (σημαντικά) ανανεωμένη Jaguar F-Type.

cars

Το think tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ψηφιακή Μετάβαση

cars