CARSNEWS
NEW MODELS

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις και οι τιμές πώλησης του νέου Jeep Wrangler στην Ελλάδα!

Το αρχέτυπο όλων των τζιπ παραμένει ξεχωριστό ακόμα και στον 21ο αιώνα. Το καινούργιο Jeep Wrangler διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά σε πλήρη γκάμα κινητήρων, εξοπλισμού και ασυναγώνιστη πληθώρα εξατομίκευσης. Τόσο σε δίθυρη όσο και σε τετράθυρη έκδοση, το νέο Wrangler πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από τα 69.900 ευρώ για τη δίθυρη και από τα 74.900 ευρώ για την τετράθυρη. Φυσικά, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 km, καθώς και ειδικές προσφορές για όλες τις εκδόσεις.

Κάτω από το καπό του υπάρχει τόσο με ο υπερσύγχρονος δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 272 ίππων όσο και ο 2.2 Turbo diesel των 200 ίππων. Το νέο Jeep Wrangler διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού («Sport», «Sahara» και «Rubicon 4×4»), καθώς και με τρεις τύπους οροφής (αφαιρούμενη αρθρωτή τριών τμημάτων, πανοραμική υφασμάτινη ανοιγόμενη, πλήρως υφασμάτινη και αφαιρούμενη).

Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ανάλογα με την έκδοση, διαθέσιμα είναι δύο συστήματα κατ’ επιλογής τετρακίνησης, κοντές σχέσεις μετάδοσης, νέας γενιάς άξονες Dana και μπλοκέ διαφορικά, ενώ η έκδοση Rubicon διαθέτει και ηλεκτρονικό σύστημα αποσύνδεσης της αντιστρεπτικής δοκού για την απόλυτη ελευθερία άρθρωσης σε δύσβατα εδάφη.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν με άνεση τη διάκριση «Trail Rated» σε όλες τις εκδόσεις του νέου Jeep Wrangler, η οποία αποτελεί και την απόλυτη πιστοποίηση για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου. Τέλος, μέσω της Mopar, της επίσημης μάρκας υπηρεσιών after sales της Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρεται μια τεράστια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ για ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο κουπέ της σειράς 2 της BMW θα είναι πισωκίνητο

cars

Από το 2021 οι παραδόσεις του νέου Land Rover Defender 90

cars

Η μάχη του αιώνα: Το Tesla Roadster απέναντι στην Porsche Taycan

cars

H πρώτη νέα Shelby GT500 αξίζει πάνω από 1,1 εκ. δολάρια!

cars

Fiat 126 Proto: «Τούμπανο» ή… ιεροσυλία; (video)

cars

Τρομακτικό πέρασμα μονοθεσίου της Formula 1 από την Eau Rouge (video)

cars

Hyperion XP-1: Ένα supercar με υδρογόνο

cars

Δοκιμάζουμε το νέο διασκεδαστικό Opel Corsa 1.2 100PS

cars

H Toyota ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις σε ηλεκτροϋβριδικά

cars