CARSNEWS
MOTONEWS

Οι καλύτερες premium επιλογές στο leasing

Με την FlexCar μπορείς να αποκτήσεις το premium μοντέλο που ονειρεύεσαι, χωρίς αστερίσκους με μικρά γράμματα, απολαμβάνοντας κάθε διαδρομή στο μέγιστο.

Η FlexCar προσφέρει μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες που δημιουργούν έναν πολύ ευέλικτο τρόπο στην ελληνική αγορά για την απόκτηση premium αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Ειδικότερα, προσφέρει σε κάθε υποψήφιο πελάτη μεγάλη ελευθερία επιλογών, ανάλογα με τη χρήση που θέλει να κάνει και φυσικά τις ανάγκες που πρέπει να εκπληρώσει. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες απολαμβάνουν τις ανέσεις και την απτή ποιότητα ενός premium μοντέλου χωρίς δεσμεύσεις, με ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα για τη χρήση τους, και φυσικά όλα τα έξοδα πληρωμένα.

-

Mercedes-Benz GLE Coupe 2

Στην FlexCar υπάρχει μόνο το FlexDeposit, το οποίο ισούται χρηματικά με 2 μηνιαία μισθώματα και μπορεί να σας επιστραφεί υπό προϋποθέσεις, ενώ παρέχεται και απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του FlexCar αυτοκινήτου σας καθώς μπορείτε να το επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποιο πέναλτι

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε, να το έχετε διαθέσιμο σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και να το κρατήσετε για όσο καιρό επιθυμείτε. Απλά καταβάλλετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό θέλετε να οδηγείτε το FlexCar αυτοκίνητό ή μοτοσυκλέτα της αρεσκείας σας.

Τα οφέλη που προσφέρει η FlexCar στους νέους της πελάτες δεν τελειώνουν εδώ και χαρίζουν την απόλυτη ευελιξία. Και αυτό γιατί περιλαμβάνεται το κόστος συντήρησης και επισκευών, η μικτή ασφάλεια και το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου. Ακόμα, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, υπάρχει η δυνατότητα για παροχή οχήματος αντικατάστασης.

-

Range Rover Evoque 2

Απλά καταβάλλετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό εσείς αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το FlexCar αυτοκίνητό σας. Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε το FlexCar αυτοκίνητό ή την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή, με μια μειωμένη τιμή κάθε μήνα, πάντα πιο ανταγωνιστική από τα δεδομένα της αγοράς.

Μερικά από τα εκλεκτά premium αυτοκίνητα, καθώς και μοτοσυκλέτες, που μπορείτε να μισθώσετε μέσω της FlexCar είναι τα εξής:

Mercedes-Benz GLE 300 d Mild Hybrid 4MATIC Coupe

Το μεγάλο SUV της Mercedes-Benz με το κουπέ παρουσιαστικό ξεχωρίζει από την δυναμική και επιβλητική του εμφάνιση, ενώ παράλληλα προσφέρει και πλούσιους χώρους στην πολυτελή του καμπίνα.

Mercedes-Benz GLE Coupe 1

-

Ο κινητήρας που το εφοδιάζει είναι ένας 2λιτρος πετρελαίου με ήπια υβριδική υποβοήθηση και απόδοση 272 ίππων. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και προσφέρει δυνατές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (6,6 λτ./100 χλμ.). Επιπλέον, λόγω υβριδικής τεχνολογίας, μπορεί να εισέρχεται καθημερινά στον Δακτύλιο.

MINI Countryman Cooper (Design Pack)

Το μικρομεσαίο SUV της MINI διαθέτει μοναδική εμφάνιση που συνδυάζει το σύγχρονο με το κλασικό. Η 5θυρη σιλουέτα του φροντίζει για πολύ καλή εκμετάλλευση του χώρου της καμπίνας, εκπληρώνοντας με άνεση όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.

MINI Countryman

Η έκδοση κινητήρα Cooper αφορά τον 1.5 TwinPower Turbo των 136 ίππων και προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων για αυξημένη άνεση και οικονομία (μέση κατανάλωση 6,5 λτ./100 χλμ.).

Peugeot 5008 1.5 BlueHDi 130 EAT8 Active Plus

To Peugeot 5008 είναι το απόλυτο γαλλικό οικογενειακό SUV και έχει την δυνατότητα να καθίσει μέχρι και επτά, χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων. Η σχεδίασή του είναι αρκετά macho και δεν θυμίζει MPV, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα είναι κορυφαίας ποιότητας.

-

Peugeot 5008 2

Ο πετρελαιοκινητήρας που το εφοδιάζει είναι ο αναβαθμισμένος 1.5 BlueHDi των 130 ίππων με την πληθωρική ροπή, συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και χάρη στην χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (5,3 λτ./100 χλμ.), εξασφαλίζει ένα πολύ προσεγμένο οικονομοτεχνικό πρόσωπο.

Range Rover Evoque D200 AWD Mild Hybrid

Το Ranger Rover Evoque διαθέτει ένα αρκετά macho παρουσιαστικό που μαρτυρά από την πρώτη στιγμή την καταγωγή και τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Οι διαστάσεις του όμως, μήκος 4,37 μέτρα, βοηθούν σε σφιχτές κυκλοφοριακές συνθήκες, χωρίς όμως να περιορίζουν τους χώρους της πολυτελούς καμπίνας.

Range Rover Evoque 1

-

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 204 ίππους, διατίθεται με 9άρι αυτόματο σασμάν και υποστηρίζεται από ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48V, συγκρατώντας την κατανάλωση στα 6,5 λτ. πετρελαίου/100 χλμ.).

BMW R 1250 GS

Η κορυφαία adventure μοτοσυκλέτα της BMW διαθέτει εμφάνιση που ξεσηκώνει για περιπέτεια και προδιαγραφές που μπορούν να την υποστηρίξουν. Ο κινητήρας των 136 ίππων προσφέρει υψηλές επιδόσεις και σε συνδυασμό με την κορυφαία ανάρτηση που ισοπεδώνει τα πάντα, μαρτυρά ότι διψάει για ατελείωτα ταξίδια.

BMW R 1250 GS

Πέρα όμως από τις πέντε παραπάνω premium προτάσεις, η FlexCar έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν πληθωρικό στόλο ετοιμοπαράδοτων premium μοντέλων, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα που επιθυμούν με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα οχήματα που προσφέρει η FlexCar!

Related Articles

Όταν η Vagabund έβαλε το χεράκι της σε μια Honda CB450 του 1972

cars

Suzuki V-Strom 650: Νέα έκδοση «Explorer» με επιπλέον εξοπλισμό

cars

Το KTM που λέει ευχαριστώ στη… NASA

cars

Η εξωτική Husqvarna του Στιβ ΜακΚουίν

cars

Suzuki – Νέος τιμοκατάλογος 2024 με το GSX-S 1000GX και προσφορές για μοντέλα 2023

cars

Νέα εντυπωσιακά μοντέλα στη Διεθνή Έκθεση Δίτροχων EICMA

cars

Η KTM θέλει να αγοράσει τη «Ferrari των μοτοσυκλετών»

cars

Euforia: Η πρώτη μοτοσυκλέτα του Luca Pagani με εξαρτήματα από Ducati

cars

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP – Για απόλαυση

cars