CARSNEWS
NEW MODELS

Οι πρώτες εικόνες του νέου μονοθεσίου της Mercedes

Αναμονή τέλος. Η Mercedes AMG Petronas έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μονοθεσίου της κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των αποκαλύψεων για τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Η γερμανική ομάδα, η οποία δια στόματος Toto Wolf διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να αποχωρεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος αυτής της σεζόν, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες τον νέο βασικό χορηγό της, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό το μονοθέσιο της προηγούμενης χρονιάς.

Έτσι η W11 παρέμενε ένα μυστήριο το οποίο λύθηκε σήμερα με τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών του μονοθεσίου που βρίσκεται ήδη στην πίστα του Silverstone για τους πρώτους δοκιμαστικούς γύρους σε πραγματικές συνθήκες.

Στη συνέχεια η ομάδα της Mercedes AMG Petronas θα κατευθυνθεί στην πίστα της Βαρκελώνης όπου και θα διεξαχθούν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και της φετινής σεζόν.

Ως γνωστόν, η γερμανική ομάδα διατηρεί στο ρόστερ της τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2019, L. Hamilton και τον V. Bottas, με τον πρώτο να διεκδικεί φέτος τον έβδομο τίτλο της καριέρας του και τον δεύτερο να έρχεται ως outsider για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Audi A2: Πώς “το αυτοκίνητο των 3,0 lt” δεν έγινε ποτέ εμπορική επιτυχία!

cars

BMW R18: Ό,τι πιο retro και luxury μπορεί να αγοράσει κανείς! (Video)

cars

Η Tesla προβλέπει αυξημένες πωλήσεις για το Model Y

cars

Κόντρα γιγάντων σε ένα γερμανικό ιπποφορβείο (video)

cars

Νέο λογότυπο για την Toyota Motor Europe

cars

Chase Carey: Πρωτάθλημα 15-18 αγώνων από το καλοκαίρι

cars

V2X, η τεχνολογία που θα απογειώσει την ασφάλεια των αυτοκινήτων

cars

Ολοκλήρωση για το Hyundai Veloster N με ένα πολύ έξυπνο κιβώτιο

cars

Το μικρό SUV της Alfa Romeo τα έχει όλα

cars