CARSNEWS
NEW MODELS

Οι Ρώσοι έχουν ήδη 700 ενδιαφερόμενους για το ανοιχτό Aurus Senat των 600 PS!

Η Aurus, η μάρκα πολυτελείας που ξεκίνησε από την απαίτηση του ηγέτη της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν για μια ρώσικη προεδρική λιμουζίνα, την οποία χρησιμοποιεί ήδη, έχει παρουσιάσει κιόλας ένα δεύτερο μοντέλο. Πρόκειται για το Senat Convertible, το οποίο είχε κάνει κάποια στιγμή πέρυσι την εμφάνισή του. Όχι σε κάποια έκθεση αυτοκινήτων ή σε μια εκδήλωση ειδικά για αυτό αλλά στις δοκιμές και τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που το 2019 έγινε μέσα στον Απρίλιο.

Το στυλ του Senat Convertible παραπέμπει άμεσα σε αυτό της Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, ενώ μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο που δεν ακουγόταν τίποτα για αυτό ο Adil Shirinov, γενικός διευθυντής της Aurus, δήλωσε στο Sputnik News πως η ανταπόκριση του κοινού στο συγκεκριμένη μοντέλο ήταν ιδιαίτερα θετική.    

Αυτό στην πράξη σημαίνει πως η εταιρεία έχει ήδη στα χέρια της 700 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, από τις οποίες οι 65 βρίσκονται στο στάδιο της προ- παραγγελίας και εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθούν με την οριστική παραγγελία του μεγάλου κάμπριο.

Το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη λιμουζίνα, με πιο σημαντική μεταξύ τους διαφορά, πέρα από τη μαλακή οροφή, τις δύο μόνο πόρτες του κάμπριο. Ο κινητήρας είναι ένας V8 4,4 lt με υβριδική υποβοήθηση που αποδίδει περίπου 600 ίππους και 880 Nm.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nissan Leaf: O ηγέτης της ηλεκτροκίνησης

cars

Πρώτη δοκιμή για το νέο Renault Captur 1.5 Blue dCi 115 PS

cars

Bentley Mulliner Bacalar: Μία πολύ σπέσιαλ έκδοση για μόλις 12 τυχερούς

cars

Πιθανή η δημιουργία της M4 Gran Coupe από την BMW

cars

Δέκα συγκλονιστικές στιγμές του Ayrton Senna σε ένα απολαυστικό video

cars

Στην Ελλλάδα το ανανεωμένο Mazda CX-5. Από 27.395 ευρώ

cars

Περί παράνομων σταθμεύσεων και καινών δαιμονίων

cars

Η Tesla ετοιμάζει και άρμα μάχης;

cars

Συνεργασία FCA, Apple για ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα

cars