CARSNEWS
NEW MODELS

Ονομάζεται Bronco και είναι το Renegade της Ford

Στην ευρωπαϊκή αγορά συνιστά μια… άγνωστη ποσότητα ωστόσο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού έχει γράψει τη δική του ιστορία.

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Bronco η αναβίωση του οποίου απασχολεί εδώ και αρκετούς μήνες την αμερικανική αγορά, η οποία αναμένει εναγωνίως την προσθήκη ενός ακόμα προσιτού -τηρουμένων των αναλογικών- SUV στην γκάμα της Ford.

Μετά λοιπόν από όλη την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το Ford Bronco και τις δεκάδες ψηφιακές αποτυπώσεις που επιχειρούσαν να σκιαγραφήσουν τον σχεδιαστικό κώδικα του νέου SUV, ήρθε οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου για να αποκαλύψουν με κάθε λεπτομέρεια το νέο του πρόσωπο.

Σε μια προσπάθεια να συνδέσει το σήμερα με το χθες, το Bronco έχει διατηρήσει τον κυβοειδή σχεδιασμό του χωρίς παρόλα αυτά να γυρνά την πλάτη στη σχεδιαστική τάση της εποχής που επιβάλλει μια διαφορετική -σαφώς πιο αεροδυναμική διαχείριση- των ακμών του αμαξώματος.

Μια σαφή αναφορά στο παρελθόν του αυτοκινήτου αποτελούν και οι σχεδόν κυκλικοί προβολείς του μπροστινού τμήματος, όπως άλλωστε και η χαρακτηριστική μάσκα με την ονομασία του μοντέλου στο μέσον της.

H συγκεκριμένη έκδοση του αυτοκινήτου είναι η Sport, η οποία και θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος προτάσεων όπως το Jeep Renegade, ενώ θα υπάρξει και δεύτερη με μεγαλύτερο σε μήκος αμάξωμα και ισχυρότερους κινητήρες.

Μετά και την εκτεταμένη διαρροή των φωτογραφιών του, το νέο Ford Bronco δεν θα αργήσει να σταθεί με κάθε επισημότητα μπροστά από τις κάμερες, επαναφέροντας ένα θρυλικό όνομα στην αμερικανική και όχι μόνο αγορά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι καμπριολέ Citroen DS είναι από τα πιο σπάνια γαλλικά αυτοκίνητα

cars

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes EQE SUV

cars

Ferrari F399: Με το βλέμμα στο Le Mans

cars

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει την επόμενη S-Class

cars

Το VW Amarok επιστρέφει δριμύτερο

cars

VW-Dieselgate: Ποιό είναι το ποσό της αποζημίωσης που θα πάρουν Γερμανοί καταναλωτές

cars

Παράλογοι νόμοι αυτοκινήτων: Μέρος ΙΙ

cars

Η νέα BMW M4 σηκώνει μανίκια

cars

Το νέο Mazda BT-50 κλέβει τις εντυπώσεις

cars