CARSNEWS
NEW MODELS

Οριστικό το τέλος του Fiat Punto;

O χρόνος μετρά αντίστροφα για το Fiat Punto, το θρυλικό supermini που κυριάρχησε στην κατηγορία του τη δεκαετία του 1990, βλέποντας τις πιθανότητες επιστροφής του στην γκάμα της ιταλικής φίρμας να μειώνονται δραματικά ημέρα με την ημέρα.

Και αυτό γιατί η Fiat προσανατολίζεται στην περαιτέρω επέκταση της γκάμας των εκδόσεων του Fiat 500, προσθέτοντας προτάσεις που θα τοποθετούνται από πλευράς διαστάσεων και τεχνικών προδιαγραφών στην κατηγορία των supermini.

Δεν είναι όμως μόνο το Fiat 500 που φαίνεται να «κλέβει» τη θέση του Punto στην γκάμα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και η επόμενη γενιά του Panda, η οποία αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις εξωτερικές διαστάσεις του εγκαταλείποντας οριστικά το A-Segment και… μετακομίζοντας στο B-Segment ξεδιπλώνοντας χωρίς φόβο και πάθος της πολυχρηστικές του ιδιότητες.

Στα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι ο όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών που απαρτίζεται από το PSA και το FCA Group διαθέτει ήδη στον στόλο του τρία supermini (βλέπε Citroen C3, Opel Corsa και Peugeot 208) συνεπώς η προσθήκη ενός ακόμα από την Fiat να μην είχε ιδιαίτερο νόημα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τι συνέβη όταν τρία μονοθέσια σημείωσαν τον ίδιο χρόνο στις κατατακτήριες; (videos)

cars

Πιθανή η δημιουργία της M4 Gran Coupe από την BMW

cars

Αlfa Romeo πετάει το γάντι στους Γερμανούς με την Giulia των 620 ίππων

cars

Τρακοσαρίζοντας με την Ferrari FF στην Autobahn (Video)

cars

Δέκα μονοθέσια της F1 που… τράβηξαν τα βλέμματα!

cars

Δείτε πως ένα VW Polo GTI φθάνει στα 324 άλογα (Video)

cars

Αναστέλλει τη λειτουργία των σημείων πώλησης η Karenta

cars

Έτσι θα είναι η νέα γενιά της Mercedes C-Class

cars

Ποιο είναι το μοντέλο που κρύβεται πίσω από αυτό το teaser;

cars