CARSNEWS
NEW MODELS

Ο γιός του Gemballa θα παρουσιάσει ένα νέο supercar με off road δυνατότητες

Το όνομα Gemballa δεν είναι καθόλου άγνωστο στο χώρο των βελτιώσεων, ειδικά των Porsche. Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Uwe Gemballa, ο οποίος το 2010, σε ηλικία 54 ετών βρέθηκε δολοφονημένος στη Νότια Αφρική. Από τότε μέχρι τώρα τα δικαιώματα της χρήσης του ονόματος πέρασαν σε τρίτους, που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στις μετατροπές Porsche και αυτός είναι και ο λόγος που ο γιός του, ετών  26, ίδρυσε μια νέα εταιρεία.

Προκειμένου, με τη συμπλήρωση 10 ετών από το θάνατο του πατέρα του, να παρουσιάσει στη Γενεύη και την έκθεσή της ένα νέου τύπου super sport μοντέλο.Το όνομα της εταιρείας είναι το όνομά του, δηλαδή Marc Philipp Gemballa, ενώ οι απόψεις του νεαρού είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. 

Κι αυτό γιατί λέει πως «η αγορά έχει αλλάξει. Το παιχνίδι της ισχύος είναι παρελθόν και οι κατασκευαστές κάνουν μόνοι τους τις βελτιώσεις, ενώ στην αγορά θα βγουν πολλά supercars με ιδιαίτερα μεγάλες ιπποδυνάμεις. Μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας και εξέλιξης καταλήξαμε σε ένα μοναδικό όχημα που θα μπορεί να κινείται παντού. Ανεξαρτήτως εδάφους και καιρικών συνθηκών».

Η teaser εικόνα πάντως που δόθηκε στη δημοσιότητα θυμίζει έντονα την 959, οπότε το πρώτο αυτοκίνητο της Marc Philipp Gemballa, θα μπορούσε να είναι μια υπερυψωμένη και πολυτελέστατη 911 turbo.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποκλειστικό: Επισκεπτόμαστε το μουσείο της Fiat “FCA Heritage”

cars

VW Golf MKII με 1.200 ίππους γίνεται ο εφιάλτης των supercars (Video)

cars

To Ford Bronco και σε pick-up!

cars

Το Mazda MX-5 Coupe είναι αυτό που πάντα ονειρευόμασταν

cars

Chaos: Νέα αποκάλυψη για το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων

cars

Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in με ηλεκτρική αυτονομία έως 43 km!

cars

Το Suzuki Jimny γίνεται επαγγελματικό

cars

Σε καραντίνα 150 υπάλληλοι της BMW

cars

Ford P1: H Team Fordzilla αποκαλύπτει το απόλυτο virtual αγωνιστικό (βίντεο)

cars