CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Γολιάθ των 700 ίππων είναι ο νέος βασιλιάς των pickup

Το γεγονός ότι στην ευρωπαϊκή ήπειρο τα pickup με το μέγεθος και τις προδιαγραφές ενός GMC Sierra αποτελούν εξωτικό είδος δεν μας «απαγορεύει» να θαυμάζουμε κατασκευές που συνηθίζουν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Αυτήν τη φορά είναι μια υλοποίηση της Hennessey η οποία τράβηξε την προσοχή μας διεκδικώντας τον τίτλο ενός εκ των ικανότερων pickup truks που έχει να επιδείξει η αμερικανική αγορά.

O Γολιάθ της Hennessey βασίζεται στο οκτακύλινδρο Sierra Denali της GMC το οποίο μετά τη ενσωμάτωση ενός… τερατώδη μηχανικού υπερσυμπιεστή ανάμεσα στις προδιαγραφές του αποδίδει 700 ίππους.

Νέοι τροχοί και ελαστικά 20 ιντσών, φρένα της Brembo και ανοξείδωτη εξάτμιση είναι μερικές από τις αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί το αμερικανικό truck ώστε να υποστηρίξει τον νέο του ρόλο και να δικαιολογήσει τα σχεδόν 80 χιλιάδες δολάρια που κοστίζει το πλήρες πακέτο βελτίωσης που προσφέρεται από την Hennessey.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό βελτιωτικό οίκο, το Golliath των 700 ίππων επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ οι μηχανικές αναβαθμίσεις συνοδεύονται εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών ή 36.000 μιλίων και προσφέρονται και για την οκτακύλινδρη του Chevrolet Silverado.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στη Ferrari για τα επόμενα δύο χρόνια ο Carlo Sainz

cars

Κορωνοϊός: Η αυξημένη κίνηση στα διόδια και η μη χρήση e-pass εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία

cars

Τέλος εποχής για τον V8 της Bentley

cars

Αυτά είναι τα 5+1 SUV πύραυλοι που κυκλοφορούν στην Αθήνα

cars

Ένα Nissan LEAF χριστουγεννιάτικο «δέντρο»!

cars

Άλλαξε χέρια η BMW M3 του Paul Walker

cars

To επόμενο Toyota Land Cruiser θα είναι υβριδικό

cars

Επίσημο: H Porsche Taycan Cross Turismo θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2020!

cars

Juventus: Με το Jeep Avenger στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ

cars