CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Alonso δώρισε εξοπλισμό για το ιατρικό προσωπικό

Ενώ οι ομάδες ξεκίνησαν τη δική τους μάχη στην προσπάθεια δημιουργίας αναπνευστήρων κι άλλων μηχανημάτων που μπορούν να βοηθήσουν τη μάχη κόντρα στον Covid-19, οι οδηγοί δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Fernando Alonso, που προέρχεται από μία από τα χώρες που έχουν δεχθεί ισχυρό χτύπημα από τη παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού καθώς η Ισπανία έχει ήδη πάνω από οκτώ χιλιάδες νεκρούς.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, που παράλληλα διατηρεί και ρόλο πρεσβευτή της UNICEF, προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά προστατευτικού εξοπλισμού για το ιατρικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, 300.000 προστατευτικών μασκών και 4.000 σετ ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού.

Μία κίνηση που γνωστοποιήθηκε από τη UNICEF Ισπανίας, με το σχετικό μήνυμα στα social media να αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αγαπητό μας πρεσβευτή, Fernando Alonso, για τη συμβολή του στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν».

Queremos agradecer a nuestro querido Embajador @alo_oficial su aportación para ayudarnos a seguir luchando para proteger a quienes nos protegen. ¡Gracias por estar siempre al lado de quien más nos necesita! ¡Tu solidaridad y empatía nos emocionan! pic.twitter.com/GKseJl2ZmF

— UNICEF ComitéEspañol (@unicef_es) March 31, 2020

O Alonso απάντησε στην ανάρτηση της UNICEF λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε για την ακούραστη δουλειά που κάνετε πάντα, όπως και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Όμως απεύθυνε και έκκληση στους υποστηρικτές του, να συνεισφέρουν κι αυτοί στο βαθμό που μπορούν: «Οποιαδήποτε βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι, είναι σημαντική. Σας ενθαρρύνω όλους να βοηθήσετε στην προσπάθεια».

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο κοστίζουν τα χαμένα Grand Prix;

Οι ομάδες δεν θα έχουν λόγο στο νέο καλεντάρι της F1

Έντονη φημολογία για Wolff και Aston Martin

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στη Mercedes o Vandoorne!

cars

H Mercedes-Benz αποχαιρετά τον Sir Stirling Moss (video)

cars

Formula 1: Ο Ρικιάρντο ταχύτερος στις πρώτες δοκιμές του GP του Μπαχρέιν

cars

Ferrari: Γιατί έχασε -ξανά- την μάχη της εξέλιξης;

cars

Formula 1 – GP Ιταλίας Preview: Η έδρα των «tifosi», ο «Ναός της ταχύτητας»

cars

Η σοκαριστική απάντηση της Mercedes στον Χάμιλτον όταν τους παρακάλεσε για αλλαγές

cars

F1: Με ποια ομάδα θα τρέχει ο Schumacher το 2022;

cars

F1 GP Μπαχρέιν: Ο Φερστάπεν ξεκινάει με grand slam

cars

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται πιλότος της Formula 1 στη νέα του ταινία

cars