CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Alonso, o Messi και η… Γρανάδα

Πολλά ακούγονται σχετικά με την κενή θέση στη Renault για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021, με γενική επιθυμία την μεγάλη επιστροφή του Fernando Alonso.

Ο Ισπανός που αποχώρησε από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο τέλος του 2018, έχει ήδη θητεύσει δις στη γαλλική ομάδα. Την περίοδο 2002-2006 όταν και κατέκτησε τους δύο παγκόσμιους τίτλους του και τη διετία 2008-2009.

Ελλείψει επιλογών, ο 38χρονος φέρεται κοντά στη μεγάλη επιστροφή – άλλωστε και η Renault χρειάζεται μία σημαντική κίνηση από επικοινωνιακής πλευράς, ώστε να αντισταθμίσει την απώλεια του Daniel Ricciardo.

Όμως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και εύλογα, τα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης «καίγονται» για να μάθουν πληροφορίες εκ των έσω. Στράφηκαν λοιπόν στον συμπατριώτη και φίλο του, Pedro de la Rosa.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα κάνει, είναι προσωπική του απόφαση. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ελπίζω να επιστρέψει. Του το έχω πει. Η F1 χρειάζεται τους καλύτερους. Είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν θέσεις σε ανταγωνιστικές ομάδες, όμως ένας ξεχωριστός οδηγός, πάντα κάνει ξεχωριστά πράγματα – ακόμα και με μονοθέσια λιγότερο ανταγωνιστικά», είπε ο de la Rosa στη Marca.

Το καλύτερο όμως ήταν όταν ο 49χρονος Καταλανός έμπλεξε και το… ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας την ομάδα της Γρανάδα που βρίσκεται στη δέκατη θέση της LaLiga Santander για να κάνει μία παρομοίωση.

«Θα είναι σα να αποφασίσει ο Lionel Messi να πάει στη Γρανάδα. Με κάθε σεβασμό αλλά θα προτιμούσα να επέλεγε να παίξει εκεί από το να μην παίζει καθόλου στην Ισπανία», είπε χαρακτηριστικά ο de la Rosa.

Διαβάστε ακόμα:

To F1 Vlog επέστρεψε!

Νέα χρώματα με… νόημα για τη Mercedes!

Η ώρα της επιστροφής για την F1 (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Αλόνσο υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Aston Martin F1

Bury

Coulthard: Οι μεγάλες ομάδες δεν θέλουν τον Alonso

cars

Η ALFA ROMEO ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ FORMULA 1

cars

What the teams said – Qualifying at the 2023 Japanese Grand Prix

cars

Haas’s insistent argument for keeping Andretti out of F1

cars

Formula 1: Η νέα McLaren «πήρε μπρος» (video)

cars

Οι 5+1 ηχηρότερες μετεγγραφές στην ιστορία της F1

cars

Το συμβάν με τον Νεϊμάρ στην εκκίνηση του GP της Βαρκελώνης φέρνει νέα μέτρα από τη FIA

cars

GP ΗΠΑ: Σειρά του Verstappen στο FP3 (video)

cars