CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Charles Leclerc… αυτοτρολάρεται φορώντας κοστούμι μπανάνας! (video)


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ FORMULA 1 ΘΑ ΕΞΕΘΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ VIDEO ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ FERRARI!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 26/4/2020

Ο Charles Leclerc φαίνεται πως έχει βαλθεί να καταρρίψει όλα τα «στεγανά» που χαρακτήριζαν μέχρι τώρα τη Ferrari. Όχι μόνο είναι (υπερ)δραστήριος στα social media, αλλά δεν διστάζει να «τσαλακώνεται» κιόλας, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο!

Ο Μονεγάσκος αυτή τη φορά άφησε στην άκρη την τιμονιέρα και έπιασε το χειριστήριο του PlayStation για να παίξει Fortnite. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από το συγκεκριμένο παιχνίδι που κάνει θραύση, είναι ο Peely!

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Leclerc στα καλά του καθουμένου κι ενώ έκανε μετάδοση μέσα από τον κανάλι του στο Twitch, φόρεσε μια στολή… μπανάνας! Και μάλιστα έδειξε να το διασκεδάζει υπέρ το δέον, λέγοντας πως «δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά τόσο όμορφος»!

Φυσικά, το… τρολάρισμα στο διαδίκτυο δεν άργησε καθόλου. Ούτε καν από την Mercedes, η οποία… ανακάλυψε μια φωτογραφία του Nico Rosberg με τον… Leclerc!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η σωστή φροντίδα των μπαταριών Start – Stop

cars

Έρευνα: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στα αυτοκίνητα με τον μικρότερο κυβισμό στην Ευρώπη

cars

Δοκιμάζουμε την Porsche 959 που προφήτευσε το μέλλον

cars

Το προπονητικό κέντρο της FC Bayern βάζει στην πρίζα το Audi e-tron

cars

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου…

cars

Στους 400 ίππους το νέο Subaru WRX STi

cars

Επίσημο: Δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος φέτος!

cars

Το Hyundai Elantra αγρίεψε και εντυπωσιάζει

cars

Διέρρευσε η ολοκαίνουργια BMW M4

cars