CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Donald Trump αποθέωσε τον Elon Musk!

Με βάση τα λογική και τα λεγόμενά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δεν θα ήθελε κανονικά να βλέπει μπροστά του τον ιδιοκτήτη της Tesla Elon Musk. Παρόλο που πολλοί ισχυρίζονται πως οι δύο άντρες μοιάζουν μεταξύ τους.

Καταρχήν, στις αρχές της προεδρίας Trump o Musk μετείχε σε δύο συμβούλια από τα οποία αποχώρησε όταν έμαθε πως ο πρόεδρος αποφάσισε να μην μετέχει η χώρα στη Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή.

Ο Trump είναι γνωστό πως δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή και πως δεν δίνει μια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Επίσης, ο Trump επιτίθεται κατά της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και της κινέζικης και θέλει να προστατεύσει την αμερικανική. Ο Musk ιδρύει και εγκαινιάζει το ένα μετά το άλλο εργοστάσια, στην Κίνα και στη Γερμανία…

Και όμως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που είναι πλέον γνωστός για τις… σταθερές του απόψεις αποθέωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Νταβός τoν ιδιοκτήτη της Tesla. Τον χαρακτήρισε μια από τις μεγάλες ιδιοφυίες της χώρας και πως πρέπει να τον προστατεύουν με τρόπο ανάλογο όπως προστατευόταν ο Thomas Edison «και οι άλλοι άνθρωποι που βρήκαν τη λάμπα, τον τροχό και όλα αυτά τα πράγματα».

Του έβγαλε τον καπέλο για την πορείας της εταιρείας όταν «πριν από ένα χρόνο όλοι μίλαγαν για το θάνατό της», ενώ έκλεισε την αναφορά του στο Musκ λέγοντας πως «είναι καλός και στου πυραύλους».

Φυσικά όλο αυτό το «γλείψιμο» δεν θα τον εμποδίσει να τους επιτεθεί μετά από καιρό ξεχνώντας και τις ιδιοφυίες και την προστασία και όλα αυτά τα πράγματα… Άλλωστε όπως λένε έτσι είναι η πολιτική. Και οι πολιτικοί.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Προς υπογραφή συμφωνίας PSA και FCA

cars

Η λαμπερή ιστορία της Bentley Mulsane

cars

Γιατί υπάρχει ύφεση στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου;

cars

Το 2020 οι πωλήσεις του Nissan GT-R50 by Italdesign

cars

Όταν η Bugatti σχεδίαζε την επιστροφή της στην Formula 1

cars

Αυτά είναι τα 10 πιο άσχημα αυτοκίνητα όλων των εποχών

cars

Αυτή είναι ίσως η πιο ωραία off road μετατροπή της νέας Porsche 911

cars

Το 2023 το ηλεκτροκίνητο VW Rugged

cars

Το νέο Opel Mokka και με θερμικούς κινητήρες

cars