CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Esteban Gutierrez κάνει έναν γύρο στην πίστα του Βιτενάμ! (video)


ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο «ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΣ» ΑΓΩΝΑΣ FORMULA 1 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΝΟΙ. ΛΟΓΩ COVID-19, ΟΜΩΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ. ΟΧΙ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ESTEBAN GUTIERREZ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΗΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!

  • 8/4/2020

Η διαφορά με τις υπόλοιπες περιπτώσεις αγώνων επί της ασιατικής ηπείρου, με εξαίρεση τη Σιγκαπούρη, είναι ότι στο Βιετνάμ δεν κατασκευάστηκε πίστα, αλλά αξιοποιήθηκαν οι δημόσιοι δρόμοι. Ο… μετρ της σχεδίασης σιρκουί την τελευταία τριακονταετία, Hermann Tilke, ανέλαβε να φέρει εις πέρας και αυτό το σχέδιο, με το σιρκουί δρόμου του Ανόι να ολοκληρώνεται ως προς την κατασκευή του στις 26 Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη διαδρομή των 5.607 μέτρων περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες ευθείες του Πρωταθλήματος με μήκος 1,5 χιλιόμετρο. Συνολικά περιλαμβάνει 23 στροφές, μολονότι η αρχική χάραξη ήταν με 22 στροφές. Όμως προστέθηκε ακόμα μία, στο τελευταίο τμήμα της πίστας, για λόγους ασφαλείας. Όλη η διαδρομή στρώθηκε με ειδική άσφαλτο, η οποία είναι σε θέση να αντέξει τις δυνάμεις που ασκούνται από τα μονοθέσια, ακόμα κι όταν αυτά κινούνται με τραχύτητες της τάξης των 340 χιλιομέτρων την ώρα.  

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι 100% από το Βιετνάμ, με τους μηχανικούς της πίστας να… σαρώνουν τη χώρα από το Βορρά προς το Νότο για να βρουν το καλύτερο ποιοτικό υλικό που περιελάμβανε πολλαπλές δοκιμές σε διαφορετικά ορυχεία στο Βιετνάμ.

Απολαύστε κι εσείς την βόλτα στο Ανόι, μέσα από το εικονικό μονοθέσιο του Μεξικανού δοκιμαστή της Mercedes!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η νέα BMW M3 δείχνει τα δόντια της

cars

Κόβει την ανάσα η υβριδική Lamborghini Sian Roadster

cars

Η Aether είναι η πιο ακριβή Pagani Zonda. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον…

cars

Δείτε πως η Hyundai άλλαξε το σήμα της για την πανδημία

cars

H Aston Martin θα απολύσει 500 εργαζόμενους

cars

Η τιμή του Mazda 3 Turbo στην αμερικανική αγορά

cars

Ferrari εναντίον Porsche: Ποιος έχει τον καλύτερο ήχο; (Video)

cars

Το Jeep Gladiator Mojave είναι ο βασιλιάς της ερήμου

cars

Aπίστευτη προσγείωση αεροπλάνου σε γεμάτο αυτοκινητόδρομο (Video)

cars