CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Hamilton γυρίζει τον χρόνο 20 χρόνια πίσω…

Ο Hamilton βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στο επίκεντρο των… στατιστικών συζητήσεων γύρω από τη Formula 1, καθώς με τη νίκη του στη Βαρκελώνη έγιονε ο πιλότος με τις περισσότερες (156) παρουσίες στο πόντιουμ, ξεπερνώντας τον Michael Schumacher.

Ο Hamilton< όμως, ποτέ δεν ξεχνά το παρελθόν του. Και με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook φρόντισε να… διδάξει σε όσους δεν τον έχουν παρακολουθήσει από το ξεκίνημα της καριέρας του, ότι η επιτυχία δεν ήρθε… ουρανοκατέβατη.

«Αυτή η εικόνα μου φέρνει τόση ευτυχία. Είμαι εγώ, όταν ήμουν 15 κι αγωνιζόμουν στο Ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ, στην Ιταλία. Τόσοι πολλοί από εσάς βλέπουν την επιτυχία σήμερα, ίσως χωρίς να γνωρίζουν πώς έφτασα σε αυτήν. Ο περήφανος μαύρος κύριος στα αριστερά, ο πατέρας μου, δούλευε σε 4 δουλειές για να με υποστηρίξει αγωνιστικά στα πρώτα στάδια της καριέρας μου. Δεν είχαμε πάντα τον καλύτερο εξοπλισμό, αλλά το κάναμε ως οικογένεια. Οι δύο όμορφες μητέρες μου σε αυτήν τη φωτογραφία, μας κράτησαν ενωμένους στις δύσκολες στιγμές. Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα είναι μια ισχυρή όμορφη γυναίκα, κι εγώ είχα δύο. Ο πιτσιρικάς, ο απίστευτος αδερφός μου, με ενέπνευσε και εμπνέει τόσους πολλούς σήμερα. Βλέπετε, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ, ανεξάρτητα από το τι μας εμφανίστηκε. Κερδίσαμε το δικαίωμα να είμαστε εκεί και να παλέψουμε για τη χώρα μας, ακόμη και αν κάποιοι δεν ήθελαν να το επιτρέψουν. Σήμερα αγωνίζομαι για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, μια θέση για την οποία έχω εργαστεί τόσο σκληρά. Δεν υπάρχει μια μέρα που περνά και να μην θυμάμαι από πού ήρθα και ποιος/για τι παλεύω. Θέλω να σας ενθαρρύνω όλους εκεί έξω να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να είστε ο εαυτός σας και να μην αλλάζετε ποτέ για κανέναν, να μην δέχεστε το όχι ως απάντηση και να μην τα παρατάτε γιατί είστε επαρκείς, είστε απίστευτοι και ισχυροί όσο κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε» έγραψε ο Hamilton.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ηλεκτρικό Fiat 500 – Πόσο κοστίζει, πότε έρχεται στην Ελλάδα

cars

Τέλος οι κινητήρες diesel από το Nissan Qashqai

cars

Καθυστερούν οι παραδόσεις της Ferrari SF90 Stradale (Video)

cars

Το νέο SUV της Bentley θα μπαίνει στην πρίζα ως PHEV

cars

Έσπασε το ταμείο η Ferrari F2002 του Michael Schumacher

cars

Παιδικά παιχνίδια online από τη Ford

cars

Νέα Mercedes-Benz S-Class: Η επιτομή της τεχνολογίας και της πολυτέλειας!

cars

Η BYD αρχίζει τις πωλήσεις στην Ευρώπη

cars

Κόβει την ανάσα η Alfa Romeo USD Barchetta!

cars