CARSNEWS
NEW MODELS

«Ο Hamilton θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari»

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους παράγοντες της Formula 1, μολονότι τα τελευταία χρόνια απέχει από την καθημερινότητα του σπορ, μιας και δεν έχει δική του ομάδα. Ο Eddie Jordan, όμως, ανέκαθεν είχε ένα τεράστιο προσόν: τη διορατικότητα.

Ήταν ο πρώτος ο οποίος «διάνθισε» το grid με όμορφες παρουσίες, ήταν αυτός που άλλαξε πολλές ισορροπίες στο σπορ και φυσικά είναι από τους ανθρώπους που έχουν άποψη, την εκφράζουν και ο χρόνος συνήθως δείχνει ότι έχουν δίκιο!

Αυτή τη φορά ο Jordan αποφάσισε να ταράξει για τα καλά τα… λιμνάζοντα νερά της Formula 1, αποκαλύπτοντας τις μελλοντικές κινήσεις του Lewis Hamilton. Και όχι μόνο.

«Ο Lewis θα πάει στη Ferrari. Είναι η μοναδική ομάδα, η οποία σε αυτό το οικονομικό καθεστώς που βιώνουμε, είναι σε θέση να προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Lewis. Και η αλήθεια είναι ότι το αξίζει» τόνισε ο Jordan, προσθέτοντας: «Θεωρώ πολύ πιθανή μια τέτοια κίνηση, όπως πιστεύω ότι ο Max Verstappen θα παραμείνει στη Red Bull και θα προσπαθήσει με το αυστριακό μονοθέσιο να κερδίσει τον Hamilton. Όμως αυτό θα είναι πολύ δύσκολο».

Σε ό,τι αφορά στον Sebastian Vettel, ο Jordan τόνισε πως μπροστά του ανοίγονται δύο προοπτικές: η αποχώρηση από την ενεργό δράση και η… McLaren! Σε αυτό το σημείο φαίνεται πως συμφωνεί απόλυτα με τον Bernie Ecclestone, ο οποίος προ εβδομάδων είχε δηλώσει πως η McLaren είναι μονόδρομος για τον Γερμανό.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως λόγω του κορωνοϊου και της αλλαγής των παγκόσμιων οικονομικών δεδομένων «μέσα στην επόμενη διετία οι μεγάλοι κατασκευαστές θα αποχωρήσουν από τη Formula 1, δίνοντας τη θέση τους σε ορισμένες πολύ ισχυρές ιδιωτικές ομάδες».

Ειδικά για τη Mercedes τόνισε πως «τα έχει κατακτήσει όλα, οπότε δεν θα μου προξενούσε εντύπωση εάν αποφασίσει να πουλήσει την ομάδα σε κάποιον ιδιώτη όπως ο Lawrence Stroll, ο οποίος θέλει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και γνωρίζει πως η Racing Point είναι αρκετά πίσω για να επιτύχει κάτι τέτοιο».

Πάντως τόσο η Mercedes όσο και η Honda θα διατηρήσουν επαφή με τη Formula 1 ως κατασκευάστριες εταιρίες κινητήρων, σύμφωνα με τον Eddie Jordan…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πότε αποδέχτηκε ο Leclerc ότι έχασε τον τίτλο

cars

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari θα μπορεί να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της!

cars

Η Land Rover μένει σπίτι με το νέο Defender και “τρέχει” διαγωνισμό

cars

Νέο Honda Civic Type R: Ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά

cars

Στο φως το τετρακίνητο Toyota Yaris GR-4

cars

Αποκάλυψη για τη BMW Σειρά 4 Convertible

cars

Οδηγούμε τα Subaru Forester e-Boxer και XV e-Boxer με το ήπιο υβριδικό σύστημα

cars

Terrain Mode για το επόμενο Kia Sorento

cars

Εκτός Ευρώπης το Suzuki Jimny

cars